Drapelul României de Cartea Recordurilor, în presa internațională

steag antena 3 clinceni dece
steag antena 3 clinceni dece

Guinness Worlds Records a consemnat astăzi că drapelul României realizat de Antena 3 și fabricadesteaguri.eu, desfășurat la Clinceni, este cel mai mare din lume. Unele dintre cele mai prestiogioase ziare au relatat importantul eveniment de conotație patriotică de lângă București, în edițiile lor online.

The Independent notează că peste 200 de oameni au desfăcut pe câmpul din Clinceni un steag de 330 metri pe 220 metri, de trei ori mai mare decât un teren de fotbal.

 Alt cotidian britanic, The Guardian, prezintă evenimentul desfășurat la 22 de Km distanță de capitala București și îl citează pe reprezentantul Guinness World Records în România, Jack Brockbank: "Îmi face o deosebită plăcere să recunosc un nou titlu al GWR", a spus acesta după măsurarea drapelului. "Felicitări România!".

BBC scrie că pentru cele cinci tone de material a fost nevoie de 70 de km de ață. Britanicii au vorbit și despre premierul Victor Ponta, care a sosit împreună cu alți membri ai Guvernului pentru a participa la evenimentul din Clinceni.

Inițiativa Antenei 3 a trecut Oceanul și a ajuns în Australia, The Herald Sun povestind în ediția sa online despre performanța României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel