Desfiinţare SIIJ. PNL, răsturnare de situație. Virgil Guran: Vom vedea

Liberalii nu sunt încă siguri că vor vota pentru desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, după ce CSM a dat aviz negativ solicitării lui Stelian Ion. 

"PNL a stabilit că susţine acest demers, dar văd că există discuţii. Sunt convins că va exista o discuţie mai largă. PNL a afirmat în campanie că susţine desfiinţarea SIIJ. Au intervenit, însă, şi din partea CSM mai multe lucruri, să vedem dacă este vreo problemă, vom discuta în partid", a declarat Virgil Guran la Antena 3. 

Stelian Ion a trimis proiectul la Guvern 

Deşi CSM a dat aviz negativ desfiinţării SIIJ, cu 11-8 la vot, Stelian Ion, ministrul Justiţiei, a trimis proiectul către Guvernul României. 

'În această dimineaţă, am semnat şi am trimis către Guvernul României propunerea de proiect legislativ de desfiinţare a SIIJ. După cum ştiţi, ieri a fost o şedinţă în cadrul CSM, o şedinţă lungă, în care s-a dezbătut acest proiect. S-a dat un aviz negativ. Vreau să fac precizarea că avizul este consultativ şi am decis, în urma analizării tuturor argumentelor, să trimit mai departe acest proiect de desfiinţare a SIIJ.' a declarat Stelian Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel