Cum a fost batjocorită Oana Tufaru de Adriana Bahmuțeanu

ioana
ioana

Fiica Andei Călugăreanu, Ioana, a ajuns bătaia de joc a realizatorilor  din televiziuni. Ultima care i-a dat o lecție a fost Adriana Bahmuțeanu, care a invitat-o pe Ioana Tufaru să facă curățenie la ea în curte pentru a o plăti. Ajunsă la locuința vedetei, fiica Andei Călugăreanu a fost luată la rost de Adriana.

"Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să muncești, muncești și punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă", a țipat Bahmu la Ioana în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, moderată de Simona Gherghe.

 Dar asta nu este tot. Adriana Bahmuțeanu s-a uitat în urechile Ioanei, a pus-o să folosească bețișoare de urechi în fața camerelor și apoi a pus-o să se descalțe pentru a arăta că are unghiile mari și murdărie între degete.

 "Când te speli, trebuie să te speli și în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Și cum să stai cu ghearele alea la picioare și cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta", a spus Adriana.

 Pentru munca depusă, curățirea grădinii, Adriana i-a dat Ioanei 50 de lei și i-a spus că atât îi va da și în continuare dacă vine să muncească la ea.

Emisiunea Simonei Gherghe l-a determinat pe fostul coleg de trust al acesteia, Mihai Bendeac, să o crtitice în termeni duri pe realizatoarea Antenei 1.

Citește și: Mihai Bendeac, atac la Simona Gherghe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel