Comisar de Poliţie: Huidu scapă cu suspendare

huidu
huidu

Devenit o legendă a Poliției Române, în urma celor 262 de dosare rezolvate într-un timp record, Traian Tandim nu ezită să-și exprime opinia despre unele dintre cele mai mediatizate cazuri din România, printre care și accidentul provocat de Șerban Huidu.

Comisarul 2-6-2, așa cum a fost poreclit Traian Tandim este convins că Șerban Huidu, care a provocat un accident rutier soldat cu trei victime, va scăpa cu suspendare, așa cum s-a întâmplat și în cazul soției lui Adrian Păunescu, informează Ring.

"Huidu scapă cu suspendare. Păi ce, nevasta lui Adrian Păunescu nu a scăpat?", este de părere Traian Tandim.

Pe de altă parte, analizând alte cazuri, comisarul este convins că Mădălina Manole s-a sinucis, iar Elodia a fost ucisă de Cioacă.

"În cazul „Fetei cu părul de foc" este clar: sinucidere. La Elodia, la fel de clar: poliţistul este autorul, nu este nicio discuţie. Eu am spus de la început. Sunt atâtea probe. Am dat exemplu cazurile de la americani unde sunt condamnaţi şi pentru mai puţine probe, şi fără cadavru. Şi noi am avut la fel două-trei cazuri şi le-am dat şi pe astea. Am avut un caz cu un tip omorât în vie şi ars. Şi s-a mers pe condamnare pentru că pe coş s-a găsit funingine cu proteină umană. Nici n-a trebuit cadavru. Dar când găseşti sânge în casă, pe tocul pistolului, în maşină, se poate aşa ceva? Ăsta e autorul. Eu când îl văd pe Cioacă îmi vine greaţă. O să cadă până la urmă, dar păcat că şi-a bătut joc de poliţie", a declarat Traina Tandim

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel