Cazul Cristescu: Agresorul familiei de milionari, prins de poliție

Agresorul familiei Cristescu, milionarii din Pitești, a fost prins. Conform Inspectoratului General al Poliție, tâlharul, de loc din Sibiu, a fost săltat chiar din locuinţa lui.

Principalul suspect în cazul tâlhăriei comise în data de 16 mai în Piteşti a fost depistat de polițiști. 

Autorul se numește Dumitru Vasile Burcea, are 32 de ani și este din Sibiu. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul suspect nu ar fi vreun apropiat al cercului miliardarilor din Pitești. Tâlharul era, de altfel, specializat în infracţiuni cu violenţă comise atât în România, cât şi în alte ţări din Europa. Tocmai de aceea, surse din cadrul IGPR au precizat că la prinderea lui au cooperat şi autorităţile din Franţa. Acesta a comis mai multe hâlhării și furturi prin Mangalia și Alba, dar şi în Franța, Elveția și Olanda. Anchetatorii urmează să stabilească cum l-a ales suspectul drept țintă pe miliardarul din Argeș și dacă mai are complici atunci când acționează, scrie EVZ.

În urma expertizării de către specialiștii criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistă – I.G.P.R a mijloacelor materiale de probă ridicate de la fața locului, a rezultat că persoana care a comis infracțiunea a participat la o faptă cu mod de operare asemănător, petrecută la începutul acestei luni, în Mangalia, Județul Constanța.

(w670)

Sibianul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru audieri.

VEZI ȘI: Cazul Cristescu, milionarul bătut în Pitești. Mihai Untaru răstoarnă ipoteza atacului la comandă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel