Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Botezatu: Ruptura nu este de acum

Bianca Drăgușanu și Victor Slav
Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Răzvan Botezatu, prietenul apropiat al Biancăi, a dezvăluit motivele care au condus la această ruptură.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Răzvan Botezatu a vorbit despre motivele despărțirii dintre cei doi.

“Ăsta este adevăratul motiv: rutina, obișnuința și faptul că au vieți ocupate. Bianca are un show TV care este după-amiaza, iar Victor seara. Ei practic se întâlneau doar pe holuri, iar acasă… (…). Ideea este că această ruptură nu este acum, ci de ceva timp. Bianca s-a gândit foarte serios la viitorul ei, la viitorul fetiței. (…). A fost o decizie gândită de mult, mult, mult timp, nu de pe o zi pe alta. (…).

Îmi spunea că nu dorește să se căsătorească pentru că nu știa cum va decurge relația. (…) Victor avea casă cu Anda Adam, care i-a rămas Andei. El s-a mutat la Bianca, care avea casa ei. Victor și-a luat casă de ceva timp, el stătea deja la casa pe care și-o luase. Dar mai erau niște bagaje pe aici pe acolo, au încercat să salveze relația. Dar Victor e la un pas de a se muta definitiv. (…). Nu era fericită. Adică, păreau cuplul perfect, dar niciodată nu e totul roz”, a spus prezentatorul TV Răzvan Botezatu, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au anunțat duminică faptul că drumurile lor se despart, singurul lucru care îi va mai uni fiind Sofia Natalia, fetița celor doi. 

 "Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezerva viitorul, dar știm că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre. Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi și, de asemenea, vă rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim și sperăm că orice speculaţie să se oprească aici. Vă mulţumim și vă asigurăm de toată aprecierea și afecţiunea noastră!", au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav în exclusivitate pentru WOWBiz.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel