Becali joacă ultima carte care l-ar putea scoate din închisoare

gigi-becali2
gigi-becali2

Gigi Becali a recurs la ceea ce pare a fi ultima șansă a sa de a ieși din închisoare. Latifundiarul din Pipera cere ajutorul Parlamentului, pentru a i se permite să părăsească pușcăria și să se opereze.

Avocata acestuia a depus o petiţie la comisia împotriva abuzurilor, din Parlament, în cadrul căreia reclamă modul în care autorităţile se comportă cu Gigi Becali. Legislativul ar putea trimite o comisie la Penitenciarul Poarta Albă, care să-l audieze pe patronul stelist.

Becali, dezavantajat de legi care nu mai sunt în vigoare

Avocatul susține că toate cererile de permisie înaintate până în prezent de Gigi Becali au fost respinse în temeiul unor norme metodologice care nu mai sunt însă în vigoare.

"Am depus o petiţie la Comisia de abuzuri. De la 11 februarie 2013, Curtea de Apel Bucureşti a constatat caracterul inegal al normelor metodologice prin care s-au adus condiţii suplimentare la legea de executare a pedepselor. Şi aliniatul 4 al articolului 1 din decizia 486 din 2008 a fost socotită ilegală şi s-au suspendat efectele ei.

Asta înseamnă pentru domnul Becali că toate cererile de permisie de a vizita familia au fost respinse fără fundament legal, toate abuzurile nu mai au acoperire legală şi nu am niciun dubiu că Comisia va constata de îndată acest lucru.

Gigi Becali avea dreptul la 25 de zile de permisie, dar nicio zi nu i-a fost acordată, motiv pentru care vom depune plângere penală şi vom cere despăgubiri pentru această deteriorare gravă a relaţiilor de familie", a declarat Maria Vasii, apărătoarea lui Becali, citată de romaniatv.net.

Gigi Becali suferă de hernie de disc şi încearcă să obţină din partea magistraţilor o întrerupere a pedepsei, pentru a se putea opera în afara ţării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel