Arma meteo produce și cutremure. Încă un seism la Galați. Populația, speriată de fenomene inexplicabile

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs luni dimineaţă, la ora 5.00, în zona Galațiului,  la o adâncime de 5 kilometri. Seismul a avut loc la  o distanţă de 17 km de Galaţi şi 57 de km de Focşani, informează Institutul de Fizică a Pământului. În schimb, în zona  comunei Slobozia Conachi, locuitorii sunt îngroziți de fenomene inexplicabile care au dus la crăpături și căderi de tencuială din locuințe. În schimb, Victor Ponta dă asigurări că nu sunt motive de panică. De Ce News a publicat recent  o informație potrivit căreia atât SUA, cât și Rusia dețin arma meteo. Recentele inundații din zona județelor Galați și  Tulcea, dar și cutremurele și fenomenele inexplicabile din Galați ar fi atribuite, potrivit teoriei conspirației, tocmai acestor arme.

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richeter, s-a produs duminică, la ora 21.10, la o adâncime de 10 kilometri. Epicentrul seismului a fost la 17 kilometri de municipiul Galaţi, la 27 de kilometri de Brăila, la 36 de kilometri de Măcin, la 53 de kilometri de Tecuci şi la 57 de kilometri de Focşani. În luna septembrie au avut loc alte şapte cutremure în zona Galaţi, unul dintre acestea, de 3,2 grade pe scara Richter, fiind înregistrat în 27 septembrie.

 În ultima perioadă, în această zonă s-au produs  9 cutremure. Cercetătorii au instalat în zonă aparatură de monitorizare a mişcărilor telurice, pentru a stabili din ce cauză se produc seismele. Specialiştii iau în calcul mai mulţi factori, printre care instabilitatea solului, inundaţiile din ultimele săptămâni şi exploatările petroliere din zonă.

Fenomenele  inexplicabile din Galați au pus pe jar specialiști

Trei specialişti ai Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului au venit în satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, pentru a studia fenomenele ciudate petrecute în ultimele zile, scrie viata-libera.ro.

Locuitorii din satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, se confruntă cu noi probleme, după ce, în urmă cu două săptămâni, au fost loviţi de inundaţii. Oamenii susţin că de câteva zile li se cutremură casele şi aud tot felul de zgomote ciudate din pământ. Din cauza zguduiturilor, care au loc şi de şapte ori într-o zi, casele din satul Izvoarele au avut de suferit: pereţii s-au crăpat, a început să cadă tencuiala etc.

Vezi și: Teorie vehiculată: Arma meteo rusească a provocat inundațiile din Galați

"Se simte de parcă fierbe pământul sub picioare. Se aud bubuieli puternice de sare mâncarea de pe masă. Să vină cineva să spună ce este, că ne cad casele pe noi şi nu mai putem dormi de teamă", a spus Anca Necula, potrivit Viata Libera Galati.

 Până şi preotul din localitate susţine că, în urma acestor cutremure, poza cu Arhiepiscopul Casian Crăciun, aflată în casa parohială, a căzut de pe perete. Şi casa parohială, recent renovată, a avut de suferit.

O ipoteză surprinzătoare privind cutremurele din Galaţi a fost lansată chiar de Mircea Radulian, şeful seismologilor din România. Acesta a explicat că mişcările seismice în lanţ care au avut loc zilele acestea în România sunt în strânsă legătură cu inundaţiile care au avut loc în urmă cu două săptămâni.

Premierul Victor Ponta spune că nu sunt motive de panică

Situaţia seismelor produse în ultimele zile în judeţul Galaţi este monitorizată de către autorităţi şi nu există motive de panică, a declarat premierul Victor Ponta, la comandamentul pentru situaţii de urgenţă reunit, în această dimineață, la Guvern ca urmare a avertizărilor meteo.

"Nu trebuie nimeni să intre în panică", a spus Victor Ponta, rugând autorităţile din judeţul Galaţi să transmită locuitorilor din zonele afectate de cutremure un mesaj de calm.

Armele  meteo, deținute de SUA și Rusia Americanii  nu mai ascund faptul că dețin HAARP, arma care poate crea aurolele boreale. HAARP ar putea fi folosit pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torenţiale, cutremurelor, inundaţiilor şi uraganelor, asemănătoare “Katrinei” sau “Ritei”, susțin unele voci. Sura, varianta rusească a sistemului HAARP,  există de mult timp în Rusia şi se foloseşte cu succes de peste 20 de ani. Staţia “Sura” este comparabil, din punct de vedere al capacităţii, cu actualul HAARP şi se află în zona centrală a Rusiei, în locuri mai ascunse, la o distanţă de 150 km de Nijnii Novgorod.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel