EXCLUSIV  Alexandru Cumpănașu, candidat la prezidențiale? Răzvan Dumitrescu: "M-am săturat. Pe mine m-a surprins altă treabă"

Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3

În spaţiul public s-a vehiculat de mai multe ori ideea că Alexandru Cumpănaşu ar putea candida la alegerile prezidenţile. Răzvan Dumitrescu a clarificat totul într-o declarație pentru DC News.

Răzvan Dumitrescu spune că Alexandru Cumpănaşu nu are de gând să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an. 

"Domnul Cumpănaşu era la mine în emisiune când, cred că pentru a cincea oară, a spus că NU are de gând să facă asta. Pe mine m-a surprins altă treabă: apare varianta asta pentru prima oară, Cumpănaşu zice NU, apare a doua oară, Cumpănaşu zice NU, apare a treia oară, îl întreabă din nou două-trei persoane, Cumpănaşu zice NU. Apare a patra oară, Cumpănaşu zice NU. Acum, eu mă întreb, totuşi, apărând de atâtea ori, e o pură coincidenţă că cineva tot timpul întreabă? Atunci, mă întreb şi eu, având în vedere fondul acesta al emoţiei colective creată de cazul acesta, dacă nu cumva a întreba în fiecare zi ca să obţii răspunsul NU e o strategie. Adică, dacă şi-ar pune în gând să candideze poate strică nişte jocuri, atunci ia să spunem noi că va candida, el să nege şi după ce negi zilnic timp de două săptămâni inconştientul colectiv rămâne că nu candidează şi se închide jocul," a spus Răzvan Dumitrescu.

Ce se întâmplă dacă Alexandru Cumpănaşu decide să candideze

"Din câte am văzut, era foarte ferm că nu candidează, însă, pe fondul surescitării, al emoţiei şi enervării, pe fondul a tot ceea ce a păţit familia lui, în măsura în care ăştia care îl împing să zică 'nu' zilnic fac parte dintr-un scenariu, mă întreb dacă la un moment dat se enervează şi zice 'da', ce vor mai face cu scenariul lor?  Sunt tare curios. 

Deocamdată omul ăsta s-a săturat să zică 'nu' şi m-am săturat şi eu. Mie mi se pare că seamănă a măsură de precauţie luată de cineva care vrea să-l forţeze să zică 'nu' în fiecare zi, timp de două săptămâni, pentru ca în mintalul colectiv să rămână că nu candidează şi să nu mai aibă niciun fel de interes, pentru că pe fondul acestui tip de eveniment care poate fi inclusiv "lebădă neagră", în sensul că toţi cei care au fost la butoane pot pierde cu cât stă mai mult evenimentul Caracal pe scenă, mă refer la toţi, poate mai puţin USR-ul, care tace mâlc, pe fondul ăsta probabil unii s-au prins că ar putea trezi un scenariu care le-ar da totul peste cap. Şi atunci hai să-l forţăm să zică NU în fiecare zi ca să ne asigurăm", a mai spus Răzvan Dumitrescu pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel