Scandalul ”Prime de la guvern” ia amploare. Decretul lui Dacian Cioloș, contestat

Scandalul ”Prime de la guvern” ia amploare. Decretul lui Dacian Cioloș este contestat pe Facebook de tot mai mulți sportivi.

Dacian Cioloș le-a premiat pe membrele echipei naționale de handbal a României, printr-un decret special cu suma de 60.000 de lei, fiecare, pentru câștigarea medaliei de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

Măsura i-a înfuriat pe ceilalți sportivi români care au câștigat medalii la Mondialele din acest an. Primul care a reacționat a fost gimnastul Marian Drăgulescu, medaliat cu argint la Campionatele Mondiale din acest an. Ulterior, gimnastul a anunțat pe pagina sa de socializare că și Tiberiu Dolniceanu s-a alăturat cauzei protestului.

Apel la fetele din naționala de handbal

Cauza este susținută și de Andreea Chițu, Corina Căprioriu, Loredana Dinu, Simona Pop, Simona Gherman, Ana Maria Brânza și Larisa Iordache, potrivit ziare.com.

„Este inadmisibil ca sportivii să fie trataţi diferenţiat", a spus Andreea Chiţu.

„Nu mi se pare deloc corect cum s-a procedat. Eu am câştigat argintul la Campionatele Mondiale, iar într-un sport individual este cu mult mai greu, pentru că şansele de reuşită într-o competiţie mondială ţin doar de tine şi nu de o echipă întreagă", a spus Corina Căprioriu. 

Sportivii nemulțumiți le-au adresat o invitație și fetelor din naționala de handbal să le susțină demersul.

"In semn de solidaritate cerem si suportul echipei feminine de handbal care a castigat bronzul in Danemarca", se arată în mesajul protestatarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel