Rareș Bogdan, mesaj crunt pentru Traian Băsescu: V-aţi descalificat!

Realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", Rareș Bogdan, îi transmite un mesaj crunt fostului președinte Traian Băsescu, după emisiunea de vineri seară de la Realitatea TV, moderată de jurnalistul Octavian Hoandră

Într-un mesaj postat pe contul său de socializare la scurt timp după ce Traian Băsescu a fost invitatul unei ediții speciale a emisiunii "Realitatea românească", Rareș Bogdan îi transmite fostului șef al statului că s-a descalificat prin modul în care a răspuns la întrebările punctuale pe care i le-a pus și că este "un mare ipocrit".

„«La commedia e finita!», domnule Băsescu!", își intitulează postarea Rareș Bogdan, în opinia căruia, lui Traian Băsescu "îi curgea masca" în emisiunea unde a fost invitat și unde a fost pus în fața unor întrebări "cum nu era obişnuit să audă". 

În plus, Rareș Bogdan susține că prestația de vineri seară a fostului președinte i-a confirmat ceea ce instinctul îi spusese de multă vreme: că Traian Băsescu este un "ipocrit fără margini".

Traian Băsescu, un nou atac la Antena 3: Un post antinaţional

"V-aţi descalificat! Aţi făcut eforturi să nu păreţi o căprioară în bătaia farurilor, doar sunteţi lup de mare, nu Bambi! Dar s-a văzut că nu mai stăpâniţi terenul pe care călcaţi.
Dovada, din nou una care are izvorul în gândire, este faptul că atunci când n-aţi mai ştiut ce să răspundeţi la întrebări punctuale aţi atacat, aţi recurs la subterfugii gen „Vanghelie".", mai scrie Rareș Bogdan.

Cât despre faptul că Traian Băsescu i-a spus că nu-l place, jurnalistul Realitatea TV afirmă că nu era niciun secret, deși "culmea", el îl repectă, "uneori", pentru faptul că a fost președintele României timp de un deceniu. 

Traian Băsescu: Dacă am spus că Dan Voiculescu trebuie arestat, îmi cer scuze

"Vă respect deoarece aveţi în spate voturi, fani, unii ma injura chiar acum pe conturile de facebook sau in subsolul stirilor generate de "batalia in ciocolata" de aseara, ...iar eu iubesc oamenii spre deosebire de dumneavoastra. Dar sunteţi un mare ipocrit. Şi oricât de mult aţi încerca să străpungeţi zările cu minciunele, mă întorc din nou la „Paiaţe" şi vă mai spun doar atât: „La commedia e finita!", domnule Băsescu!", conchide Rareș Bogdan. 

Iată textul integral postat de Rareș Bogdan pe Facebook 

"La commedia e finita!", domnule Băsescu!

Fără să fac paralele cu firul roşu din „Paiaţe", opera minunată a lui Leoncavallo (s-ar putea trezi din nou vreun deştept, îmbătrânit urât, dar vesel si bogat să descopere Bancul cu Volga şi să trântească un text de înfierare culturală), la finalul reprezentaţiei lui Traian Băsescu de aseară am avut senzaţia că ascult celebra arie „Vesti La Giubba". Îi curgea masca. Dar nu era nici Domingo, nici Caruso sau Pavarotti. Era omul care a condus timp de 10 ani România.
Bănuisem că voi regreta că în loc să stau cu ai mei prieteni, cu Mihăiţă, cu teribilul Mihai Tatulici la o grisină în Snagov, am cedat rugăminţilor lui Cozmin de a mă alătura colegilor pentru a-l pune pe Traian Băsescu în faţa unor întrebări cum nu era obişnuit să audă. Fără perie, fără menajamente. Jurnalistic si atat. Am plecat pe la 8.30PM de pe malul apei. Am ajuns in platou abia la 1ora de cand incepuse carnagiul.
Dar am făcut-o. Şi am descoperit ceva ce instinctul îmi spusese de multă vreme: e un ipocrit fără margini. Nu ştia nimic. Nici că se fură ca în codru la ANRP (cine e Stelul – flauşatul în pantofi de lac şi smoking de foiţă?). Nici că Dorin Cocoş a îmbogăţit artiştii ceramici comandând tiraje record de puşculiţe cu codiţă, nici că Georgescu e orientat, nici că Neluţu are un sombrero încăpător, cu pereţi dubli, nici că Udrea e blondă, nici că Bica e brunetă si nici ca la "6 din 49" si "pacanele cu dedicatie" au fost si unii apropiati Palatului...... Parol d'honneur, să moară Veta, habar n-avea!
Ce personaj spunea, intervievat la Realitatea TV de Stelian Tănase, că „preşedintele este cel mai informat om din România", Pistruiatu?
Şi ce vă informau, domnule Băsescu? Că s-au scumpit caloriferele? Că nu mai sunt oameni care să verifice glicemia la găini? Ca "cico" are din nou trecere?
Ştiţi cumva cine e personajul care le atrăgea atenţia miniştrilor să aibă grijă ce şi cu cine vorbesc la telefon? Sau că urmează dosare grele? Cine făcea pe Gigi Misterioso, cine dădea senzaţia că le ştie pe toate, că face şi desface, că JOACĂ? Nu sunt probe, dar acceptăm măcar o dată că raţionamentul poate fi o probă pentru cei care gândesc?
V-aţi descalificat! Aţi făcut eforturi să nu păreţi o căprioară în bătaia farurilor, doar sunteţi lup de mare, nu Bambi! Dar s-a văzut că nu mai stăpâniţi terenul pe care călcaţi.
Dovada, din nou una care are izvorul în gândire, este faptul că atunci când n-aţi mai ştiut ce să răspundeţi la întrebări punctuale aţi atacat, aţi recurs la subterfugii gen „Vanghelie". Daca as fi fost construit la fel ca dumneavoastra as fi raspuns cu o intrebare.....legata de diminetile lui Vanghelie de dupa intalnirile la miez de noapte cu mine si uneori cu altii...... Eu sunt o persoană privată, domnule preşedinte, şi nu am ascuns niciodată că am discuţii, întâlniri - DA, CULEG INFORMAŢII, ASTA E MESERIA MEA! – cu oameni politici. Fie ei şi controversaţi. În locuri publice, fără să-mi tremure mâinile că m-ar putea vedea cineva, căci nu săvârşeam nicio infracţiune. Mare brânză! Ce să zic, groaznică dezvăluire aţi mai făcut! Sau aţi crezut că leşin în faţa categoriei "Nici la domnul Vântu nu v-a plăcut?"
Întrebările rămân, însă. Şi le pun toţi românii care au crezut în dumneavoastră, fie că o recunosc sau nu.
Nu vă plac, domnule Băsescu, nu-i nici un secret! Dar culmea, vă respect uneori, căci aţi condus România timp de 10 ani şi aţi făcut şi lucruri bune..... Dar de curiozitate mai stiti care sunt alea? Vă respect deoarece aveţi în spate voturi, fani, unii ma injura chiar acum pe conturile de facebook sau in subsolul stirilor generate de "batalia in ciocolata" de aseara, ...iar eu iubesc oamenii spre deosebire de dumneavoastra. Dar sunteţi un mare ipocrit. Şi oricât de mult aţi încerca să străpungeţi zările cu minciunele, mă întorc din nou la „Paiaţe" şi vă mai spun doar atât: „La commedia e finita!", domnule Băsescu!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel