PROGNOZA METEO pe TREI LUNI. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru iarna 2014-2015. 

PROGNOZA METEO DECEMBRIE. În aproape toată țara temperaturile vor fi apropiate de mediile anuale. Temperatura medie multianuală pentru luna decembrie este de -0,8 grade Celsius. Local sudul și sud-estul țării, vor fi temperaturi mai ridicate. 

PROGNOZA METEO DECEMBRIE. În ceea ce privește precipitațiile, meteorologii spun că vor fi normale perioadei. În centrul țării sunt posibile a fi peste media multianuală lunară de 44,8 l/mp și în sud sub norme. 

PROGNOZA METEO IANUARIE. Anul începe cu vreme caldă. În luna ianuarie, media multianuală este de -2,1 grade Celsius, însă în ianuarie 2015 temperaturile vor depăși normele perioadei în sud, sud-est și vest. În restul țării temperaturile vor fi apropiate de cele normale. 

PROGNOZA METEO IANUARIE. Cu privire la precipitații, meteorologii spun că vor fi apropiate de mediile multianule (33,6 l/mp) în est, sud-est și sud. În restul țării, vor fi precipitații abundente, ce vor depășit mediile multianuale. 

PROGNOZA METEO FEBRUARIE. Dacă anul începe cu temperaturi peste mediile perioadei, în luna februarie va fi mai rece decât în mod normal. Temperaturile se vor situa sub media multianuală de -1 grad Celsius în nord și centru. În schimb, local în sud-est, vor fi temperaturi mai ridicate, iar în restul țării, normale. 

PROGNOZA METEO FEBRUARIE. Cantitățile de precipitații se vor situa în limitele normale în zonele estice, sud-estice și sudice. În restul regiunilor, vor fi excedentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel