O cunoscută emisiune, scoasă de PRO TV din grilă, revine cu sprijinul eMAG

O emisiune cunoscută, scoasă de PRO TV din grilă după cincisprezece ani în care a fost difuzată, va reveni cu sprijinul eMAG.ro. 

Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu va fi relansată, cu susținerea eMAG.ro, într-un eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, potrivit paginademedia.ro. Agenția care se ocupă de eveniment a anunțat: "Dan C. Mihăilescu întoarce pagina spre o nouă emisiune".

Anunțul nu precizează când și unde va fi difuzată emisiunea, subliniind doar că "noul format al emisiunii va fi prezentat detaliat de Dan C. Mihailescu și Iulian Stanciu, CEO al eMag".

(w670)

PRO TV a renunțat la sfârșitul anului 2015, după 15 ani, la emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, "Omul care aduce cartea". Principala problemă a fost sursa de finanțare, potrivit mesajului publicat de către Dan C. Mihăilescu pe blogul său, care mai preciza că șefa Știrilor PRO TV a lăsat deschisă calea de revenire a emisiunii cu condiția găsirii unei surse credibile de sponsorizare, "de talia BNR, BOR, British Council şi altele asemenea. Ceea ce, pe unul nedotat socialmente şi financiar ca mine, îl depăşeşte în chip flagrant". 

Emisiunea avea o medie de peste 400.000 de telespectatori pe minut. La orașe, în același interval, audiența programului a fost de 222.000 de telespectatori pe minut, adică 2,2 rating.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel