Miron Cozma, ieșire nervoasă în direct la Tv: Sunt un erou!

Foto: captură B1 Tv
Foto: captură B1 Tv

Invitat marți seară într-o emisiune TV, Miron Cozma a susținut minute în șir un discurs înflăcărat despre trecutul său, autocatalogându-se un "erou" și susținând că lui i se datorează redeschiderea dosarului Mineriadei.

"După '90-'91, Națiunile Unite au recunoscut toate acțiunile minerului Miron Cozma și ale minerilor. 121 de țări au militat pentru Miron Cozma. În Marea Adunare a ONU Miron Cozma a fost recunoscut liderul de sindicat numărul 1 din lume. Asta e imaginea minerilor și a minerilor în lume", a spus Miron Cozma, marți seară, la B1 Tv.

El a atacat presa din România, pe care a acuzat-o că îi zugrăvește o imagine proastă, blamând și guvernările politice care s-au succedat în ultimii 25 de ani.

"Eu nu am nicio imagine, decât imaginea pe care mi-o creați unii din presă. Dacă nu eram eu aveați subiect? Eu am provocat redeschiderea dosarului (Mineriadei - n.r). Și eu, alături de Doru Mărieș. De asemeni, Marin Stoica (...) De ce nu dați comunicatul dat de Miron Cozma care și-a pus pielea în băț? De ce nu îl dă nimeni? Eu nu sunt victimă (...) Domnule, eu sunt erou. Nu sunt victimă.

Cozma a amintit că a executat 10 ani și 11 luni de închisoare și că în prezent primește o pensie de 1486 de lei.

CEDO MINERIADĂ: Statul român, anchetă defectuoasă a mineriadei din 1990

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel