Liana Stanciu, revoltată de ce a văzut la televizor: Ar trebui excluși

Liana Stanciu, un om deosebit pentru care familia este totul în viața ei, se declară șocată de imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o grădiniță privată din Capitală, în care se poate vedea cum micuții care o frecventează sunt agresați de directoarea instituției. 

"Eu sunt șocată. Este incredibil. Primul lucru pe care simt nevoia să-l fac este să sun să văd că e bine copilul meu. Nu sunt în niciun fel de acord cu niciun tip de violență nici măcar verbală. Cu atât este mai grav este ce vedem la televizor într-o instituție de învățământ, nu contează că este privată sau publică, e grav că noi părinții delegăm pe profesori, cu atât mai mult pe directorii acestor instituții, să facă ceea ce credem că este bine pentru copiii noștri și când vedem ceea ce vedem ne întrebăm: «oare merită?».

Oamenii aceștia ar trebui excluși definitiv din orice tip de relație publică, ar trebui excluși din învățământ. Citesc că e o grădiniță privată care nu este acreditată. (...)

Sunt niște copii chinuiți, niște părinți care e evident de ce sunt îngrijorați. Stăm și ne gândim oare cum e bine să-ți crești copiii: într-o grădiniță privată, probabil nu, într-una de stat, probabil e prea aglomerată ori e prea departe. Și atunci, care sunt soluțiile? E prea puțin spus că sunt indignată. Nu-mi vine să cred ce se vede la televizor și sunt sigură că, din păcate, nu e un caz singular", a comentat Liana Stanciu, prin telefon, la România TV, pe marginea imaginilor filmate într-o grădiniță privată din Capitală. 

Citește și: Scene șocante, surprinse într-o grădiniță privată din Capitală

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum directoarea îi bruschează pe copii.

Totul a ieşit la iveală după ce copiii au ajuns acasă plini de vânătăi şi le-au povestit părinţilor că au fost loviţi de directoare. Revoltaţi, părinţii au depus plângere la poliţie.

Directoarea a fost ridicată de poliţişti joi seară, însă femeia neagă totul, susținând că totul a fost pus la cale de o fostă prietenă, care ar fi vrut să se răzbune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel