Viol cu limba la Iași

Abia întors din Norvegia, Marius Andrei, un tânăr de 25 de ani, a agresat sexual o studentă, pe o alee lăturalnică din Iași. Pentru că nu a putut avea o erecţie, individul i-a făcut sex oral victimei, iar apoi a tâlhărit-o, fugind cu portofelul şi cu telefonul acesteia, potrivit libertatea.ro.

Agresiunea s-a petrecut  pe 18 decembrie, însă poliţiştii abia zilele trecute  au reuşit să-l prindă pe atacator. Tânărul  tocmai îşi condusese atunci iubita la serviciu în Iaşi şi se întorcea acasă, în localitatea Popricani, unde locuieşte.

 În­tâmplarea a avut loc în urmă zona Podul de Fier, imediat după ce tânăra a ieşit din casă şi a mers la un magazin din zonă să-şi cumpere ţigări şi alimente. Când a ieşit din magazin, a fost ţinută de gură, lovită şi în­jurată, apoi tâ­râtă pe o alee lă­turalnică şi întu­necoasă.Victima ieşise dintr-un magazin când individul a pus ochii pe ea. A urmărit-o câteva străzi, iar pe o alee întunecoasă i-a pus mâna la gură şi a lovit-o de mai multe ori.

Acesta a dezbrăcat-o şi a încercat să o violeze, însă nu a putut avea erecţie, astfel că s-a “mulţumit” să-i facă fetei cunilingus. În timpul agresiunii, tinerei i-au căzut telefonul şi portofelul din buzunar, iar Marius Andrei, hoţ recidivist, i le-a înşfăcat înainte să plece.

Victima a sunat imediat la poliţie şi a povestit cele întâmplate, însă poliţiştilor le-a fost destul de greu să-l identifice pentru că tânăra studentă nu-i văzuse bine faţa agresorului, din cauza întunericului.

Zilele trecute, Marius Andrei a fost ridicat de acasă de oamenii legii şi apoi arestat. El riscă să stea ani buni după gratii, faptele sale fiind încadrate la viol şi tâlhărie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel