Sfaturi despre alegerea rafturilor de uz industrial și comercial

Organizarea unor spații comerciale și industriale nu este o sarcină deloc ușoară. Aceasta presupune multă implicare și achiziționarea mobilierului industrial și comercial potrivit. În prezent, există multe magazine care pun la dispoziția clienților o gamă largă de astfel de produse, dar nu toate sunt de cea mai bună calitate.

Pentru ca afacerea să fie una de succes, spațiile comerciale și industriale  trebuie să fie foarte bine organizate. Pentru a alege mobilierul industrial și comercial potrivit, vă vom da în cele ce urmează, câteva sfaturi despre alegerea lor. De asemenea, vă vom spune în ce magazin să intrați pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

Rafturi online.ro este magazinul online cu cea mai variată gamă de produse industriale și comerciale. Compania Frameworks comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de produse destinate amenajării spațiilor comerciale și industriale.

Așadar, dacă aveți nevoie de rafturi metalice, rafturi pentru magazin, rafturi pentru depozitare, schelă din aluminiu, schele mobile, miniplatformă, scări mobile cu platformă etc., intrați în acest magazin online și achiziționați-le. Portofoliul acestei companii cuprinde în exclusivitate o gamă variată de produse de calitate superioară cu design modern, inovativ. Acestea sunt fabricate în țări precum Germania, Spania, Italia, Cehia, Polonia, Turcia, China etc., respectând standardele europene cu TUV EN ISO.

Pentru a lua cea mai bună decizie nu ezitați să vizitați showroom-ul de prezentare al companiei Frameworks. Aici veți găsi soluțiile perfecte pentru ceea ce aveți nevoie.

Pe rafurionline.ro veți găsi produse marca Cagsan, Frameworks fiind reprezentatul exclusiv în România al acestui brand. Cagsan fabrică scări și platforme mobile din aluminiu, de cea mai bună calitate.

Dacă vreți să deschideți un magazin, cu siguranță știți că, unele dintre cele mai importante elemente dintr-un magazin, sunt rafturile metalice, iar pe rafturionline.ro, veți găsi rafturi la cele mai bune prețuri. În oferta acestui magazin online există rafturi metalice Easy-Kit, rafuri pentru depozitare și rafturi pentru magazin.

Indiferent de tipul de magazin pe care aveți de gând să-l deschideți, fie că este de cartier, fie că este un supermarket, nu vă veți putea desfășura activitatea fără rafturi. Rafturile vin amplasate în orice parte a magazinului, fie că este vorba despre un magazin alimentar, de bricolaj sau cu accesorii pentru grădină.

 

Dacă optați pentru rafturi metalice de tip comercial, adică pentru magazin, trebuie să știți că pe acestea le veți putea folosi în supermarket-uri, pet shop-uri, centre auto, magazine universale, magazine cu sistem cash & carry etc.

Diversele tipuri de rafturi pentru magazin (raft modular de perete, raft perforat/rafturi metalice cu cârlige, raft de magazin de mijloc tip gondolă, capăt gondolă pentru rafturile de mijloc, raf de panificație din PAL, raft de legume-fructe) puse la dispoziția clienților sunt fabricate din tablă de oțel de 0.8 mm, cu ransforsare dublă pentru a fi cât mai rezistente la greutăți de până la 100 kg.

Rafturile metalice pentru magazin permit utilizatorului să adauge mai multe polițe, în funcție de câte are nevoie. Nu trebuie să se limiteze la numărul de polițe standard.

Dacă aveți nevoie de rafturi de depozitare, vă recomandăm unul dintre modelele din oferta Frameworks. Oferta cuprinde raft de depozitare pentru paleți, raft de depozitare Midirack cu polițe, raft cu polițe pentru depozitare ușoară, raft de arhivare/depozitare.

 

Dacă veți alege rafturi pentru depozitare paleți, veți beneficia de trei avantaje: rezistență, spațiu optim de depozitare și stabilitate sporită.  Dacă aceste rafturi sunt montate corect, vor fi extrem de stabile, iar riscurile de accidente vor fi minime.

Pentru a atrage atenția cumpărătorilor, un magazin trebuie să aibă un aspect îngrijit și să dispună de rafturi metalice care arată bine din punct de vedere vizual. Impactul lor vizual va fi unul maxim, dacă estetic arată bine. Dacă aveți nevoie de astfel de rafturi, cea mai bună alegere o reprezintă rafturile Easy-Kit, care sunt fabricate pentru a rezista pe termen lung, chiar dacă sunt supuse zilnic multor solicitări atât din partea comercianților, cât și a clienților.

Dacă trebuie să arhivați cărți sau documente, cea mai bună alegere pentru dvs. o reprezintă rafturile de arhivă. De asemenea, pot fi utilizate atât comercial, cât și industrial. Sunt de cea mai bună calitate, au prețuri excepționale și sunt disponibile în culoarea gri, o culoare foarte plăcută și elegantă, care se potrivește în orice spațiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel