EXCLUSIV  Lovitură pentru profesori, dezastru în anul școlar 2020-2021. Categoria de care ”putem să ne batem joc fără consecințe”

Foto ilustrativ: Pixabay
Foto ilustrativ: Pixabay

Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenția asupra situației dezastruoase în care se găsesc profesorii din România. 

”Dacă mutăm activitatea jumătate online, jumătate în clasă, trebuiau făcute simulări și un exercițiu înainte de deschiderea școlii. În al doilea rând, profesorii trebuiau, de asemenea, clasificați în funcție de categoriile de risc. Aduci la clasă un profesor în vârstă de 60 de ani, cu comorbidități, sau îl lași pe el online și pe cei mai tineri îi aduci la catedră, în contact direct cu elevii? În plus, dacă polițiștii primesc măști, pentru că lucrează cu populația generală, ar trebui să primească și profesorii. Sunt aproximativ 200.000 de profesori, o mască la patru ore, 400.000 de măști pe zi.” a subliniat Val Vâlcu. 

Și sociologul Mirel Palada remarca, într-o postare pe Facebook, că polițiștii și medicii primesc măști ca să-și facă meseria, nu le cumpără ei, fiind angajați la stat. În schimb, profesorii, deși angajați la stat, nu primesc măști, trebuie să le cumpere. Sociologul făcea următoarea obsersație: ”Dă-i încolo de profesori. O categorie profesională de care putem să ne batem joc fără nici un fel de consecințe. Ghinion"

***Articolul prezintă o opinie***

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel