ARME, GIROFARURI şi SIRENE au fost CONFISCATE în acţiunea procurorilor de la ARGEŞ. 71 de persoane puse sub învinuire

tigari arges
tigari arges

Anchetatorii au ridicat 250 baxuri de ţigări, pistoale cu şocuri electrice, arme albe precum şi arme de foc, girofaruri şi sirene, în operaţiunea împotriva contrabandiştilor, coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Argeş.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş efectuează cercetări în cauze având ca obiect comiterea unor infracţiuni de contrabandă cu ţigări, informează Ministerul Public, citat de Mediafax.

Până la ora transmiterii acestei informaţii, în urma percheziţiilor au fost ridicate peste 250 baxuri de ţigări, pistoale cu şocuri electrice, arme albe precum şi arme de foc, girofaruri şi sirene (ce creau aparenţa de autenticitate) şi importante sume de bani în lei şi valută (aproximativ 500.000 lei, alte sume nefiind încă numărate), precizează sursa citată.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş au pus sub învinuire 71 de persoane în cazul de contrabandă cu ţigări în care au fost efectuate, marţi, zeci de percheziţii în Argeş şi în mai multe judeţe din ţară.

"Se află în desfăşurare ancheta penală în două dosare în care sunt cercetaţi în total 71 de învinuiţi din judeţul Argeş şi din alte judeţe, activitatea infracţională constând în contrabandă cu ţigări şi comercializarea ilegală a acestora în afara antrepozitului fiscal, în perioada august 2010 - februarie 2011", se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Aproape jumătate dintre cei puşi sub învinuire au ajuns deja în faţa procurorilor, ceilalţi urmând să fie aduşi la audieri în cursul zilei de marţi.

Citeşte şi:

Percheziţii şi în Argeş, într-un dosar de trafic de ţigări

Poliţişti de frontieră şi vameşi din vestul ţării, aduşi în Capitală la DNA cu elicopterele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel