Adrian Năstase, vacanţă în Egipt: Hotelul, ocupat de ruşi şi de români

Adrian Năstase e în vacanţă în Egipt, în staţiunea Sharm El Sheikh.

"Sunt pana la sfarsitul saptamanii la Sharm El Sheikh. Hotelul pare ocupat de rusi si de romani. Romanii par mai multi! De-a lungul anilor, am fost de mai multe ori in Egipt. M-am intalnit cu multi dintre liderii lor – Boutros Boutros Ghali, Meguid, Moubarak si multi altii. Nu am avut vreme, din pacate, sa 'vizitez' locurile speciale – piramide, delta Nilului.

Sharm El Sheikh este in apropierea Canalului de Suez. Hotelul in care locuim este intr-o zona izolata, cu mai multe resorturi. Pare construit pentru copii (inclusiv nepotii nostri). La mal, apa marii are cam 30 de cm pe o distanta de vreo 500 de m. de la tarm. In schmb foarte multe piscine. Vremea foarte frumoasa – temperatura de 30-32 grade, cu o usoara briza dupa-amiaza.

M-am apucat, din nou, sa citesc Jurnalul lui Mihail Sebastian. Prima data ma obosise. In primii ani erau doar relatari despre diversele sale aventuri amoroase, cu cateva dileme existentiale si relatari despre concertele pe care le asculta la radio. Sigur, incepand cu anul 1938 lectura devine mai interesanta", povesteşte Adrian Năstase într-o postare pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel