Abrogare OUG. Gușă, analiză: Este o lovitură

Analistul politic Cozmin Gușă a catalogat abrogarea Ordonanţei de Urgenţă este ca ”o lovitură de baros sau un şah-mat” pentru PSD.

"În termeni şahistici este aproape şah mat, în termeni populari, putem să vorbim de o lovitură de baros. În acest moment, Sorin Grindeanu s-a dezlipit de sub autoritatea lui Liviu Dragnea şi a lui Tăriceanu, bineînţeles, şi joacă o carte de prim-ministru, total instituţional, în legătură şi cu cererea preşedintelui României, când a folosit termenul "abrogare".

Era evident că Liviu Dragnea nu voia să renunţe la Ordonanţă, lucrurile spuse de Dragnea şi Tăriceanu nu erau decât un joc de imagine, care presupunea că Sorin Grindeanu, în calitatea lui de prim-ministru, va avea această poziţie.

Surpriza neplăcută pentru Liviu Dragnea sau pentru Tăriceanu este, că mare parte din electoratul PSD nu preferă războiul, preferă o guvernare bună, nu doreşte să susţină o Ordonanţă din domeniul Justiţie, şi atenţie, mare pare din PSD a înţeles acest lucru" a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel