A plecat fără diploma de absolvire. Gestul patriotic al unui tânăr

Instagram - @geefunk213
Instagram - @geefunk213

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a rămas fără diploma de absolvire a liceului după ce a purtat pe umeri steagul Mexicului. 

Un tânăr din Carolina de Nord a rămas fără diploma de absolvire, după ce a purtat steagul Mexicului deasupra robei specifice evenimentului. Ever Lopez a decis să poarte acest steag în speranța că va primi susținere din partea școlii și a colegilor și nu s-a așteptat ca cineva să aibă reacții contrare. Elevul a plecat fără diploma de absolvire. 

La liceul Asheboro, ceremonia de absolvire a avut loc joi seara, 3 iunie. Lopez și-a pus steagul drapat deasupra umerilor cât a stat așezat în careul de absolvenți. Acesta spune că a stat așezat în apropierea profesorilor și nimeni nu a menționat staegul până a ajuns pe scenă.

Prima persoană din familie care a absolvit

„A trebuit să îmi reprezint țara. Am făcut-o pentru familia mea. Ei au venit aici pentru ca eu să am un viitor mai bun”, a declarat Ever Lopez, conform USA Today. Tânărul a fost primul din familia sa care a absolvit o formă de învățământ, așa că absolvirea a avut o semnificație aparte. 

Când i-a fost strigat numele, Lopez a fost gata să intre pe scenă pentru a-și lua diploma, dar directorul a refuzat să i-o ofere și a discutat în șoaptă cu acesta, în fața tuturor, în timp ce alți studenți așteptau la rând. După câteva secunde, Lopez a plecat de pe scenă fără diploma sa. 

Familia a fost supărată

„Chiar și eu eram extrem de supărat și a trebuit să îmi controlez emoțiile, pentru că eram în public. Multă lume era cu ochii pe noi”, a declarat Adolfo Hurtado, vărul lui Ever Lopez. 

Administrația i-a argumentat lui Lopez că a fost o distragere a atenției pentru ceilalți elevi, însă în comunicatul remis ulterior aceștia au spus că fiul imigranților mexicani nu a respectat codul vestimentar pentru ceremonie. 

„Problema principală a fost că studentul nu a respectat codul vestimentar aprobat pentru această ceremonie și s-a sustras de la importanța și solemnitatea ceremoniei. Codul nostru vestimentar are rolul de a asigura demnitatea evenimentului și de a fi corect pentru toți studenții noștri”, este precizat în comunicatul școlii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel