VIDEO ȘOCANT: Bărbat sechestrat de controlorii RATB în București- EXCLUSIV

Caz șocant în București, vineri dimineață. Un bărbat, Ștefan Belulescu, care se pregătea să plece din țară a fost REȚINUT pe stradă de trei controlori RATB. 

De ce? I-a furat, a spus unul dintre controlori. Cum i-a furat? Nu avea plătită călătoria și controlorii i-au dat amendă. Le-a dat o bancnotă de 100 de lei. Unul dintre controlori i-a tăiat chitanță, pe care a scris "fără CI", adică bărbatul nu se identificase. Un al doilea controlor i-a dat restul 50 de lei. Ulterior, i-a dat restul și cel care-i tăiase chitanța.

Controlorii au explicat că au banii pe gestiune și pot dovedi că "au fost furați". Un al treilea controlor spunea că a sunat la 112, la Poliție, și că va veni poliția în două minute. El a înțeles, după ce mai mulți trecători i-au explicat, că "s-au băgat într-o mare belea" când au decis să-l rețină pe bărbat. În acel moment, al treilea controlor a spus că ai săi colegi vor explica la Poliție, dacă sunt ei vinovați, distanțându-se de ei. Asta, și după ce bărbatul sechestrat a sunat, de asemenea, la Poliție. În cele din urmă, disperat că va pierde avionul, cel reținut de controlorii RATB le-a dat 50 de lei acestora pentru a-l lăsa în pace. 

Bărbatul privat de libertate de controlorii RATB este analist financiar și este originar din Craiova. 

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel