Răzvan Simion sare în apărarea soției sale după acuzațiile care i-au fost aduse

Răzvan Simion, vedeta de la "Neața cu Răzvan și Dani", sare în apărarea soției sale după mai multe articole apărute în presă care o vizau.

Răzvan Simion a anunţat, joi, faptul că mariajul lui a luat sfârşit, însă a decis să pună punct zvonurile răutăcioase potrivit cărora mama copiilor lui l-ar fi terorizat de-a lungul anilor cu scenele de gelozie pe care i le făcea.

"Când doi oameni hotărâsc, în maturitatea lor, să lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasă scrisă vreodata, fără finalul "... și au trăit fericiți până la adânci bătraneți...", se gasesc mulți "prieteni adevărați", care sub umbra redundantelor "surse apropiate" să lase veninul produs de propriile neîmpliniri pe jugulara celor care oricum au sufletele sfâșiate.

Dragi "surse apropiate"... aflați de la mine că am trăit 15 ani lânga una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, lângă o femeie ce m-a învățat să fiu răbdător și să investesc în oameni, ce mi-a ingrijit rănile provocate de urcușul până pe stânca pe care stau, mi-a adormit copiii în serile când eu băteam țara în lung și-n lat, mi-a schimbat felul în care citesc sau mă bucur de muzică și filme, mi-a bucurat nopțile și zilele deopotrivă, așa cum mi-a adus pe lume două motive, Ianca și Tudor, pentru care eu să lupt cu suflete contorsionate ce-și dau cu părerea deși nimeni nu le-a cerut acest lucru.

Oamenii maturi își cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate și toate declarațiile "apropiaților" fac doar sa ne întărească prietenia sinceră în care s-a transformat dragostea noastră de peste un deceniu. Ianca, Tudor... aflați de la părinții voștri ca "sursele apropiate" au dispărut prin metoda prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru", a scris Răzvan Simion pe o reţea de socializare, scrie Spynews.

VEZI ȘI: Răzvan Simion, Matinalul Antenei 3, confirmă despărțirea de soția sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel