Mircea Badea: Eu o detest pe Ana Maria Pătru. O urăsc

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3, Mircea Badea, a vorbit, despre reținerea președintei AEP, Ana Maria Pătru, de către procurorii DNA. 

”Dumnezeule, nu eram pregătit pentru asta!” a spus Mircea Badea, întrerupt de ieșirea Anei Maria Pătru, președinta Autorității Electorale Permanente, de la DNA Ploiești. 

Relizatorul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3 a afirmat: ”Eu, pe doamna asta, Pătru, o detest. Pe partea umană, subiectiv vă spun, deci o urăsc. De ce o urăsc? Țineți minte când a intrat EBa în Parlamentul European? N-ai cum să uiți acele momente glorioase pentru democrația din România și procesul electoral viguros al acestei țări. În seara aia, tăticul lui EBa, Traian Băsescu, a făcut petrecere și la petrecerea respectivă cine stătea la masă cu Băsăul și Udrea și toți? Fix Ana Maria Pătru. Tocmai se terminaseră alegerile și șefa AEP era pe `cârciumăreală` cu ăștia. Întrebată totuși: `Doamnă, nu sunteți de la Autoritatea Electorală? Sunteți la masă, pe `cinstitălea`, cu participanții la procesul electoral?` a răspuns: `Sunt în afara programului`. Pe partea strict umană- sunt om mai rău, nu par, dar sunt- ce bine-mi pare că ai luat țeapă și ești la bulău”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel