Ion Țiriac face patinoar olimpic în București

ion-tiriac
ion-tiriac

Ion Țiriac face o nouă supriză sportivilor de performanță. Fostul tenismen a declarat că va investi trei milioane de euro pentru construirea unui patinoar în București. 

În urmă cu două săptămâni, afaceristul anunțase că va dona 100 de milioane de dolari pentru înfiinţarea unei fundaţii a sportului românesc, cu condiţia ca respectiva fundaţie să fie scutită de taxe. Ion Ţiriac are programată o întâlnire cu reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, în cadrul căreia se vor discuta detaliile legate de construcţia patinoarului. Potrivit Gândul, Primăria ar urma să doneze un teren pe care să fie construit patinoarul. Termenul de execuție este de cel mult un an. După ce va fi dat în folosință, va fi întreținut de Primărie.

Ţiriac a donat statului român un avion medical de 2 milioane de dolari, complet echipat, pentru intervenţii de urgenţă, după accidentul aviatic din Apuseni. În urmă cu un an şi jumătate, Ţiriac a construit în zona Granitul un complex sportiv cu un teren de fotbal, unul de fotbal pe nisip, două terenuri multifuncţionale (tenis, handbal, volei) şi un teren de baschet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel