"Game of Thrones", în mesajul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în mesajul tradiţional de Crăciun difuzat joi, a menționat și celebrul serial produs de HBO, "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor". 

Reconcilierea a fost tema majoră a mesajului transmis de către regina Elisabeta a II, în prima zi de Crăciun, suverana în vârstă de 88 de ani făcând referire la referendumul scoțian și la Primul Război Mondial.

În discursul său, regina Elisabeta a II-a adus un omagiu soldaţilor britanici care au căzut pe front în Primul Război Mondial, la 100 ani de la izbucnirea conflagraţiei, potrivit mashable.com.

„Pentru mine, viaţa lui Iisus Hristos, Prinţul păcii, a cărui naştere o sărbătorim astăzi, reprezintă o inspiraţie şi o ancoră în viaţa mea, un model al reconcilierii şi iertării. Exemplul lui Hristos m-a învăţat să-i respect şi să-i apreciez pe toţi oamenii, oricare ar fi credinţa lor sau fără a avea vreuna. Vă doresc tuturor un Crăciun fericit!", a spus regina Marii Britanii.

Revenind la evenimentele curente, suverana a omagiat medicii și voluntarii care luptă împotriva virusului Ebola: ”Am fost profund mişcată în acest an de abnegaţia lucrătorilor umanitari şi a voluntarilor medicali plecaţi în străinătate să ajute victimele conflictelor sau ale bolilor ca Ebola, asumându-şi adeseori mari riscuri personale”.

Discursul de Crăciun al suveranei difuzat pe 25 decembrie, care este urmărit de milioane de persoane din Marea Britanie şi din Commonwealth, a fost înregistrat în luna decembrie în sufrageria de la Buckingham Palace.

Ce a spus Elisabeta a II-a despre Game of Thrones

În cadrul aceluiași mesaj, regina Elisabeta a II-a a făcut referire și la serialul "Game of Thrones/Urzeala tronurilor", produs de canalul HBO.

Ea a înlăturat, de asemenea, ideea că vizita pe platourile de filmare a Game of Thrones a fost punctul culminant al călătoriei oficiale de trei zile pe care a efectuat-o alături de prinţul Philip în Irlanda de Nord, în iunie.

”Deși turul meu al platoului de filmare al serialului Game of Thrones a căpătat multă atenție, vizita mea la Crumlin Road Gaol îmi va rămâne întipărită în minte”, a precizat suverana.

În timpul primei vizite a Reginei Elizabeth a II-a în Irlanda de Nord din anul 2012, suverana a vizitat și platourile de filmare ale serialului Game of Thrones, unde s-a întâlnit cu membrii distribuţiei şi ai echipei de filmare, care au oferit cuplului regal o scurtă prezentare a acestei producţii şi a impactului acesteia asupra Irlandei de Nord, din punct de vedere artistic şi economic.

De asemenea, cuplul regal a admirat câteva dintre obiectele de recuzită care au apărut în acest serial fantasy de mare succes, inclusiv o versiune în miniatură a Tronului de Fier.

Serialul fantasy „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" este bazat pe seria de cărţi „A Song of Ice and Fire/Cântec de Gheaţă şi Foc" a scriitorului american de succes George R.R. Martin. Ajuns la finalul celui de-al patrulea sezon, cel mai popular serial HBO creat vreodată, având peste 20 de milioane de fani în toată lumea, se va întoarce pe micile ecrane începând cu luna aprilie 2015. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel