Florin Zamfirescu: Laș, mincinos, lăudăros și complexat. Mi-e greu să mă opresc

Florin Zamfirescu a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce Andrei Rus ar fi pus niște studenți sa semneze o chemare a sa către Comisia de etică a UNATC.

"Mi-e atât de silă de metodele lui Rus Andrei, încât n-am mai postat nimic despre el. A pus niște studenți sa semneze o chemare a mea către Comisia de etica a UNATC. Pe cum că... Pentru că... S.a.m.d...

Demontabil, însă execrabil prin caracterul abject din spatele lucrăturii. Laș, mincinos, lăudăros și complexat. Pe scurt un reptilian cu pretenții de Ioan Gură de Aur, semidoct și infatuat pe acest motiv... Mi-e greu să mă opresc din zugrăveala, o fac totuși acum!", a scris Florin Zamfirescu pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Ce se ascunde în spatele scandalului UNATC. Doru Ana, despre paradoxul conflictului - EXCLUSIV

Amitim că scandal la nivelul UNATC a izbucnit când redacţia revistei Film Menu, coordonată de criticul de film Andrei Rus, proiect iniţiat şi sprijinit de UNATC şi realizat în proporţie de 90% de studenţi ai facultăţii de film din cadrul universităţii, publica o scrisoare deschisă adresată rectorului Universităţii, Adrian Titieni, în care susţinea că, "în luna iulie a anului 2014, consiliul de administraţie al UNATC a hotărât, în absenţa decanului Facultăţii de Film, înjumătăţirea bugetului şi a tirajului revistei Film Menu, fără niciun fel de justificări".

Pe de altă parte, conducerea UNATC a precizat că "revista Film Menu NU este în pericol!", adăugând că "niciodată nu s-a pus problema desfiinţării acestei reviste". De asemenea, conducerea UNATC a spus că aşteaptă "scuze public, erori se pot produce oricând şi de către oricine". "Un lucru este cert: nici rectorul Adrian Titieni, nici conducerea universităţii nu au pus vreodată în discuţie suprimarea revistei sub orice formă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel