Un blog anonim cheamă naționaliștii să facă parte dintr-o grupare paramilitară antimaghiară. Au plănuit totul în cel mai mic detaliu. Vezi ce vei face dacă te duci

blog
blog

Un blog anonim, deveghepatriei.wordpress.com, a publicat un articol în care face apel la naționaliști să vină și să formeze o grupare paramilitară antimaghiară.

”Toata lumea zbiară că bozgorii organizează tabere paramilitare și noi nu facem nimic, ok atunci: preluam ințiativa. Sunt mii de “naționaliști” pe internet care se bat cu pumnul în piept că ei își dau și ultima picătură de sânge pentru România, atunci vrem să-i vedem la treabă și de ce sunt în stare. Să vedem dacă găsim 300 de naționaliști români dispuși să se atreneze într-o tabără militară, să lupte cu adevărat pentru țară”, se arată în articol.

Autorul articolului face apoi o listă a lucrurilor de care are nevoie și de care speră să facă rost prin donație: corturi, arme de foc, uniforme.

”După calculele noastre, sumare ce este drept, ca să pornim acest proiect ne trebuiesc 100.000 de euro”, se mai arată pe site.

Pedepse crunte

Autorul articolului, care este necunoscut, susține că cei care nu vor respecta regulamentul vor fi: fie biciuiți, fie mustrați în fața colegilor, fie vor fi puși la antrenamente suplimentare.

Potrivit aceluiași blog, cineva ar fi sesizat Parchetul General, aceasta fiind cea de a cincea sesizare de până acum.

Din cele scrise pe blog, reiese că deveghepatriei.wordpress.com are trei membrii fondatori, unul din ei locuind la New York.

”Având în vedere că unul dintre noi locuiesșe în New York, doar doi dintre noi o să fim aduși în fața procurorilor”, se arată pe blog.

VEZI MAI JOS PLANUL LOR:

 

Planul nostru este in felul urmator:

1. Tabara o sa fie deschisa intr-o zona muntoasa din Romania, la cat mai mare altitudine. Prima tabara o sa dureze doua saptamani de zile.

2. Toti participantii la tabara vor locui in corturi de campanie.

3. Trebuie sa gasim oameni dispusi sa ne doneze 1.500 de perechi de bocanci noi, haine de tip military, cutite, cani, laterne, linguri, farfurii, furculite, ligheane, paturi, busole, manusi, caciuli, in fine, tot ce trebuie intr-o astfel de tabara. Vom merge pe donatii, sa nu risipim banii aiurea. Toate aceste produse sa fie noi-noute.

4. In tabara o sa fie un regim cazon, fix ca la armata:

05:30 – Inviorarea

06:00 – Micul dejun ( nimeni nu vorbeste la masa cu cel de langa el )

06:30 – Rugaciune comuna, cantari din psaltire

07:30 – 10:00 – Instruirea in tehnici de lupta militare ( cu fosti ofiteri din cadrul Armatei Romane )

10:00 – 12: 00 – Ascultam cuvantul preotului, ne intarim duhovniceste

12:00 – 13:00 – Tehnici de supravietuire

13:00 – 13:30 – Masa de pranz ( nu se consuma alcool )

13:30 – 14 :00 – Program de voie libera

14:00 – 15:00 – Odihna

15:00 – 19:00 – Atrenamente militare sub atenta observatie a instructorilor. Invatam sa tinem o arma in mana. Vom invita si fosti ofiteri ai serviciilor secrete dispusi sa ne imapartaseasca cunostintele lor.

19:00 – 19:30 – Igenizare corporala

19:30 – 21:00 – Invatam despre istoria neamului romanesc ( cu profesori de istorie )

21:00 – 22:00 – Discutii libere despre dusmanii Romaniei

22:00 – Stingerea

22:15 – Garda de noapte asigura perimetrul si verifica corturile ( toata lumea sa doarma )

Duminica, dupa ce ascultam Sfanta Liturghie, ne ocupam de igenizarea taberei:

a. Spalat lenjerie de corp, ingrijirea echipamentului, tuns si frezat. Nu ne permitem sa aratam ca niste maimute din jungla.

b. Cantece ostasesti si patriotice

5. In locatia respectiva trebuiesc construite cel putin trei magazii, dupa cum urmeaza:

a. Magazia de alimente ( un specialist se va ocupa de hrana )

b. Magazia de arme ( sub atenta supraveghe a instructorilor )

c. Magazin de echipamente

6. Fiecare participant la tabara o sa primeasca cele necesare in locatia respectiva, dupa cum urmeaza: lenjerie de pat, bocanci, tricouri de schimb, geaca, patura, etc. Nimeni nu face nazuri, nu stramba din nas, cine face asa ceva este exclus pe loc. Suntem acolo pentru Romania, sa invatam cum sa ne aparam tara, nu ne ducem la parada modei.

7. Pedepse extrem de dure pentru cei care incalca regulamentele taberei:

a. Biciurea

b. Mustrarea aspra in fata camarazilor de lupta

c. Atrenamente suplimentare

8. Trebuie sa intelegeti urmatorul lucru: dusmanul, pe front, nu are mila de voi si nu va protejeaza sub nicio forma, asa ca trebuie sa fiti extrem de caliti. Trebuie sa aveti o mentalitate ostaseasca, de fier, sa va ganditi tot timpul ca de voi atarna soarta Romaniei.

9. Nu se permit discutiile in contradictoriu pe teme politice, nu exista pareri diferite, la oaste nu exista democratie si toti gandim la fel: PENTRU DUMNEZEU SI NEAMUL ROMANILOR !

10. Nu se ridica tonul la un camarad de lupta, nu se injura, nu se folosesc cuvinte porcoase si de mahala. Noi nu suntem oameni de rand, sunt viitori paznici ai Romaniei. Tonul, vis-a-vis de un camarad de lupta, trebuie sa fie bland si intelegator.

11. ALCOOLUL ESTE INTERZIS CU DESAVARSIRE ! Doar in anumite situatii, atunci cand sarbatorim ceva, este permisa o bere sau un pahar de vin alb/rosu. Nu transformam locatia respectiva in carciuma.

12. Superiorul, adica instructorii taberei, se saluta intotdeauna dupa model ostasesc. Pedepse foarte aspre pentru cei care ridica tonul in fata superiorului, trebuie sa invatam sa ne stapanim nervii.

13. Fiecare participant la tabara trebuie sa aiba analizele facute la zi ( se resping cei care sufera de diverse afectiuni )

14. Nu se folosesc telefoane mobile, laptopuri, sau altele de genul. Traim intr-o izolare perfecta si ne concentram doar pe lupta !

15, Telefoanele mobile, laptopurile, vor fi predate superiorilor taberei si puse la pastrare ( se vor inapoia la plecarea din tabara )

16. La aceste tabere pot participa si fete, dar cu o inalta conduita morala. Camarazii nu trebuiesc ispititi si deconectati de la tabara.

17. Vom rula echipamentele de la om la om ( sa nu facem rispa de bani ). Daca vom gasi oameni buni si patrioti care sa ne ajute, atunci trebuie sa ne ingrijim de banii lor ca si de bunul nostru personal. Trebuie sa eliminam din gandirea noastra mentalitatea aceasta ticaloasa : ” Ce ma intereseaza pe mine de banii lui ? “. Ba da, te intereseaza de banii lui pentru ca tu esti acolo datorita bunavointei omului respectiv.

18. Cei care sunt prinsi ca filmeaza pe ascuns, au intentii ticaloase si ascunse, vor suferi pedepse extrem de dure: 30 de bice la fundul gol ( in fata camarazilor de lupta participanti la tabara ). Excluderea spionilor din tabara ( se descurca cu ce ajung acasa ).

19. Ofiterii care participa la tabara, de la ostasi romani si rezervisti ai serviciilor secrete, vor face aceasta munca pro bono ( timp de doua saptamani ). Nu ripsim banii in vant cu plata unor salarii suplimentare, nu avem nevoie de oameni care se gandesc mai mult la partea materiala decat la Romania !

20. Vom avea o evidenta a cheltuielilor extrem de precisa, vom calcula fiecare banut cheltuit in tabara, dupa care vom trimite copiile respective catre oamenii care au donat bani. Sa vada si dansii ca banii lor nu sunt aruncati in vant si nimeni nu este acolo la relaxare sau imbuibare.

21. Dupa primele doua editii ale tabarei, in functie de numarul de participanti, vom incerca sa punem la punct niste uniforme. Asa este frumos: tanarul roman luptator pentru patria strabuna, cu sufletul sau de stanca, sa simta aproape de sufletul lui uniforma de tip ostasesc.

22. Corturile se vor aseza dupa modelul Legiunilor Romane ( o sa vedeti la momentul oportun despre ce este vorba )

23. In aceste tabere nu vor exista susoteli pe la colturi, bisericute, sau altele de genul ( nu suntem mahalagii ). Nimeni nu isi da cu parerea despre superiori, nimeni nu critica superiorul, nimeni nu se crede mai destept ca superiorul. Trebuie sa ne schimbam modul de gandire, din cauza acestei gandiri tara noastra este numita “groapa de gunoi a Europei”. NOI LE VOM SCHIMBA OPINIA STRAINILOR !

24. Nu se accepta bani de la politicieni, masoni, hoti, interlopi, oameni certati cu legea, spioni ai puterilor straine, Fiecare semneaza o declaratie prin care isi asuma provenienta banilor. Noi nu avem nevoie de bani murdari si obtinuti pe cai ilicite, nu suntem o gasca de talhari sau banditi de codru.

25. In aceste tabere, in anumite zile, toti participanti se vor imbraca ca stramosii odinioara: cojoc, ie, suman, caciula de blana, etc. Trebuie sa ne scoatem din suflete occidentalismul acesta satanic si sa redevenim romani in adevaratul sens al cuvantului, un fel de haiduci ai anului 2013.

26. Ideal este ca in aceste tabere sa rulam cam 1.000 de tineri pe luna !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel