Urmărește emisiunea live


Senator american, interzis de o companie aeriană, după ce a purtat mască de plastic ca Șoșoacă în Parlament

Lora Reinbold, senator al statului Alaska, a primit interdicţie de a urca la bordul avioanelor Alaska Airlines pentru că refuză să respecte regulile privind masca de protecţie. 

Aceasta a refuzat să poarte o mască de protecţie, optând pentru una similară cu cea pe care o poartă senatoarea Diana Şoşoacă în Parlamentul din România. 

"Am informat-o pe doamna senator Lora Reinbold că nu îi va fi permis accesul în avioanele noastre din cauza refuzului constant de a respecta măsurile privind masca de protecţie", a transmis Tim Thompson, purtătorul de cuvânt al companiei, conform CBS News

Reinbold (FOTO ÎN GALERIE) spune, însă, că nu a primit nicio notificare şi că speră să poată zbura cu Alaska Airlines şi în viitor. 

Săptămâna trecută, Reinbold a fost înregistrată în timp ce se certa cu un angajat al companiei aeriene cu privire la regulile despre masca de protecţie. Pe înregistrare se poate vedea cum angajatul îi explică acesteia că masca trebuie să acopere nasul şi gura. 

De altfel, Reinbold a fost una dintre vocile din politica americană împotriva măsurilor anti-COVID-19 şi a obiectat în mod repetat cu privire la purtarea măştii de protecţie. În 2020, ea a spus despre angajaţii Alaska Airlines că sunt "bătăuşii măştilor", după ce a fost rugată de aceştia să poarte mască în timpul zborului. 

Alaska Airlines a pus pe lista neagră 500 de persoane de la începutul pandemiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel