Raluca Turcan: De ce nu intră România în Schengen

Raluca Turcan PNL
Raluca Turcan PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat că România nu va intra în Schengen din cauza nerespectării statului de drept şi a asigurării unei justiţii independente.

"Bulgaria intră în Schengen! România, nu! În vreme ce bulgarii vor circula liber, de la 1 ianuarie 2019, Guvernul României propune restricţionarea accesului pe piaţa muncii europene pentru cetăţenii români. România este pregătită tehnic, încă din anul 2011, să poată intra în Schengen! Motivele pentru care nu am intrat sunt legate exclusiv de respectarea statului de drept şi asigurarea unei Justiţii independente. Atât timp cât PSD-ALDE mutilează sistemul judiciar, arată semne obscene Europei şi calcă legile în picioare şi principiile statului de drept, România nu va ajunge în Schengen. Vina este a guvernanţilor. Nu a poporului român", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Parlamentarul liberal susţine că guvernul trebuie demis prin moţiunea de cenzură ce va fi depusă în curând de Opoziţie.

"Mii de agenţi economici români vor continua să piardă sute de milioane de euro şi să sporească cozile prin vămi. Pentru acest motiv şi pentru multe altele care ţin de adâncirea decalajelor de bunăstare şi civilizaţie faţă de statele europene, guvernul trebuie demis prin moţiune de cenzură. #Moţiunea va fi depusă în curând!", a mai scris Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel