Monica Gabor vrea să renunțe definitiv la custodia fetiței

monica
monica

După ce s-a luptat prin tribunale pentru a obține custodia fetiței, Monica Gabor a decis să renunțe. DIn SUA, fosta doamnă Columbeanu  le-a scris judecătorilor Curții de Apel București că vrea să pună capăt oricărui litigiu cu fostul său soț, omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Monica Gabor  își motivează cererea de renunțare la judecată spunând că s-a înțeles cu Irinel ca acesta să-i lase copila în America și că, pentru asta, va renunța la orice proces pe care-l au. Practic, Moni renunță la orice pretenție privind-o pe Irina, scrie libertatea.ro.

 Motivele par însă a fi altele. Conform unor surse, omul de afaceri nu i-a promis nimic, însă vedeta a fost obligată să recurgă la această procedură deoarece recursul nu fusese făcut de ea, ci de avocatul său, fără să o consulte.

"Miscarea asta e un steag alb, sper sa fie si imaculat", a spus Irinel, luni, la Curtea de Apel, care a completat spunand ca nu s-a opus niciodata vizitei copilei in America, atata vreme cat totul ar fi fost sigur si potrivit pentru ea.

De asemenea, procesul privind custodia fetiței fostului cuplu Columbeanu a fost amânat din cauză că în loc să se prezinte la proces, Moni a preferat să-şi anunţe avocatul, prin intermediul unui e-mail, că renunţă la cerinţe, la recurs şi, implicit, la custodia Irinei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel