Drama bolnavilor din România: Dacă nu ar fi fost COVID-19 sigur ar fi fost un scandal monstru al medicamentelor lipsă din farmacii

Un cititor DC News trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că medicamente esenţiale pentru bolnavii cronici lipsesc din farmacii. 

"Daca nu ar fi fost COVID-19 sigur ar fi fost un scandal monstru al medicamentelor lipsa din farmacii. Este si cazul meu.  Am nevoie de medicamente pentru controlul diabetului, al tiroidei si al tensiunii arteriale.

Din decembrie anul trecut aceste medicamente: glucophage, euthyrox si sotalol (darob) si exforge se gasesc extrem de greu (daca ai noroc le gasesti ba la o farmacie ba la alta). Atunci nu aveam restrictie de miscare, puteam lua la pas Bucurestiul din farmacie in farmacie si cateva zile de maraton, cu noroc, cumparam medicamentele", ne-a scris un cititor.

Revoltă şi neputinţă

"Ma intreb, acesta lipsa nu cumva este voita? Daca COVID-19 este cel mai periculos pentru batranii (lasati acasa fara medicamente) cu boli cronice, si doar 2 ore interval in care sa caute pe langa casa (unde nu se gasesc) medicamentele, nu cumva asta e politica? Sa scape de noi. Mai putine pensii de platit, mai putine griji pentru noi. Adica: V-ati trait traiul, v-ati mancat malaiul.

Sunt revoltat de aceasta situatie pe care nimeni nu vrea sa o rezolve, ca se fac ca au treaba sa rezolve COVID-19. Pe vremea lui Ceausescu la o conferinta de presa (imaginara) dupa mai multe intrebari despre suferintele poporului roman, a fost intrebat: Cu cianura ati incercat? Asta intreb si eu acum: Daca tot ne vreti plecati dintre voi, daca nu merge cu COVID-19 incercati cu cianura", transmite cititorul DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel