CONTRAINDICAȚII bicarbonat de sodiu. Ce nu trebuie să faci

Bicarbonatul de sodiu este folosit foarte des de oameni pentru mâncare sau albirea dinților. Însă sigur nu știai că nu e recomandat să îl folosești în anumite cazuri.

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit în curățarea suprafețelor de metal, însă trebuie să aveți mare grijă cu suprafețele de aluminiu, potrivit csid.ro. Acesta poate fi aplicat pe suprafețe din aluminiu, însă trebuie limpezit repede după aplicarea bicarbonatului. 

Cel mai indicat este să nu lăsați praful pe obiectele de aluminiu, deoarece acestea vor oxida, iar vasele își schimbă culoarea. 

Potrivit specialiștilor, cel mai bun mod de a curăța argintăria este prin frecarea acesteia cu bicarbonat de sodiu și împachetarea cu folie de aluminiu. Însă, potrivit unor studii, această procedură este una prea abrazivă care poate duce la deteriorarea pieselor. Această metodă nu este una recomandată, mai ales în cazul în care vesela are piese decorative precum pietre prețioase din perle. Pentru curățarea obiectelor valoroase, este indicat să duceți piesele la un specialist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel