Cine este bărbatul împușcat vineri seară în Capitală

politist-dambovita-impuscat-prietena-sinucis-18448659
politist-dambovita-impuscat-prietena-sinucis-18448659

Un bărbat a fost împușcat, vineri, în Capitală. El a fost împușcat din spate, de trei ori. Potrivit informațiilor strânse până acum de anchetatori, a fost o reglare de conturi, iar persoana care l-a împușcat pe bărbat este din afara țării. 

Bărbatul împușcat pe Bulevardul Aerogării este cetățean croat. El a venit în România în urmă cu cinci ani. El are o soție româncă și doi copii mici. Soția sa a venit, vineri seară, în locul unde a fost împușcat. Ea a declarat doar că știe că a fost împușcat lângă clădirea de birouri unde lucrează. Întrebată ce afaceri are soțul ei, femeia nu a spus.

Potrivit Mediafax, bărbatul are afaceri cu fier vechi în România. Sediul firmei sale se află pe Bulevardul Aerogării, unde a fost împuşcat vineri seară, când a ieşit de la birou.

Toate indiciile arată că atacul armat a fost premeditat. Bărbatul a fost împușcat în spate când a ieșit de la birou. Nu a fost o singură împușcătură, au fost trei, ceea ce demonstrează că atacatorul avea intenții serioase.

Au existat mai mulți martori în sensul în care mai multe persoane au auzit focurile de armă. Atacul ar fi fost surprins pe camerele de supraveghere. Atacatorul ar fi din fosta Iugoslavie, are o înălțime de 1,75 metri şi purta şapcă. El ar fi venit în România special pentru reglarea de conturi. Mașina atacatorului este înscrisă în Bosnia și pistolul folosit este de proveniență străină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel