Ce decizie a luat conducerea IPJ Cluj, după ce Ponta i-a cerut lui Stroe să ancheteze cazul polițistului umilit

Conducerea IPJ Cluj a reacționat imediat după ce Victor Ponta i-a cerut lui Radu Stroe să ancheteze cazul polițistului umilit de șefi pentru că a fost corect.

Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, să facă o anchetă la Cluj pentru a se vedea de ce a demisionat un polițist, după ce a fost umilit de superiorii săi, scrie stiridecluj.ro

Agentul Sergiu Todea l-a amendat pe adjunctul IPJ Cluj, comisarul șef Cristian Pintea, care a trecut pe trecerea de pietoni fără să acorde prioritate. A fost ulterior șicanat aproape 2 ani și sancționat. Todea și-a dovedit nevinovăția în instanță și și-a dat și demisia.

”Nu am avut pentru ce să mai rămân. M-am luptat aproape singur împotriva unui sistem care funcţionează foarte bine. Nici unul dintre şefi nu mi-a fost aproape în cei doi ani de calvar prin care am trecut. Am muncit din greu şi cu ce m-am ales? Aşa că, după ce am câştigat procesele, am decis să îmi dau demisia. Mă simt mult mai bine şi voi vedea eu ce voi face”, a declarat fostul poliţist.

Noul comandant al IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean, l-a chemat la o discuție pe Sergiu Todea

Todea a declarat că a primit o ofertă care l-a surprins și pe el, dar a refuzat-o. ”Vreau să știu de la tine care este probleme și nu să aflu din acte, mi-a spus noul comandant. Am fost servit cu un ceai. Mi-a propus să mă întorc în Poliție și să revin asupra demisiei, dar am refuzat, spunând că așa ceva nu s-ar mai putea întâmpla după toate cele ce au fost”, a declarat fostul polițist Sergiu Todea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel