Accident între o limuzină şi un autoturism. Cinci persoane spitalizate

Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Cluj. 

Cinci persoane au fost transportate, sâmbătă, la spital, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea clujeană Căpuşu Mare, între o limuzină şi un autoturism, scrie Agerpres. 

"Poliţia a fost sesizată la data de 9 octombrie a.c, în jurul orei 01.15, cu privire la faptul că, pe DN1 E60, km 498+900m a avut loc un eveniment rutier, fiind implicată o limuzină şi un autoturism. Din primele informaţii furnizate, impactul a fost produs între o limuzină, condusă de un bărbat de 30 de ani, care părăsea o parcare (aflata pe parte dreaptă a DN1 E60 - direcţia Oradea spre Cluj-Napoca) cu intenţia de a vira la dreapta, spre Cluj-Napoca, şi un autoturism, condus din direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 52 de ani, din Câmpia Turzii. În urma acestui eveniment, 5 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, respectiv cei doi conducători auto, alături de trei pasageri din autoturism", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, trei persoane erau încarcerate



"În dimineaţa zilei de 9 octombrie 2021, la ora 01:17, ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU pentru a interveni la un accident auto în comuna Gilău, pe E60 - o limuzină şi un autoturism. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu modul de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe SAJ. 5 victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, 3 victime erau încarcerate şi au fost extrase de către pompieri", se arată în informarea ISU Cluj.

Două femei, rănite în urma unui accident în localitatea Santa Mare

Două femei au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe raza localităţii Santa Mare din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, cele două femei se aflau într-un autoturism care s-a răsturnat pe marginea unui drum. În maşină se aflau alte două persoane, doi bărbaţi, însă acestea nu au suferit leziuni.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, dar şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Doar femeile au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, bărbaţii refuzând ajutor medical", a precizat Lupu.

Oficialul ISU susţine că pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei, şi au curăţat partea carosabilă astfel încât circulaţia în zonă să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel