EXCLUSIV  România, motorul MONDIAL al masoneriei. Mare Maestru al Marii Loji Naţionale face dezvăluiri

România a devenit motorul mondial al masoneriei.

Prof.univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, în interviul anului 2016 pe care l-a acordat la DC News Live, a explicat cum a ajuns țara noastră să 'câștige' această titulatură.

"Anul 2016 așează România în topul marilor loji din lume. În masonerie nu se fac clasamente, dar acesta este adevărul. Este o părere unanimă a celor care au vizitat țara noastră, a celor care lucrează în boardul Conferinței Mondiale. România este, în acest moment, considerată motorul mondial al masonieriei. Cei care au spus acest lucru sunt oameni care au organizat conferințe europene, mondiale, sunt oameni de expertiză", a spus Prof.univ. dr. Radu Bălănescu.

Cel mai mare eveniment masonic care s-a întâmplat vreodată în lume

Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România a vorbit și despre cel mai mare eveniment masonic care s-a întâmplat vreodată în lume: Conferința Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare. România a fost preferată în fața Rusiei pentru a organiza reuniunea din 2014. Decizia a fost luată la Cartagena de Indes (Columbia), unde a avut loc a XI-a Conferință Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare.

"În 2014 am găzduit Conferința Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare și am fost ales Secretarul Executiv al acestei conferințe fiind oarecum, prin această alegere, numărul 1 în masoniera mondială urmându-l pe Thomas Jackson, cel care a conceput și inițiat evenimentul. (...) Din 2014 și până acum a urmat o dezvoltare continuă pentru că evenimentul s-a bucurat de un succes extraordinar. Au fost prezente 106 mari loji de pe toate continentele. A fost cel mai mare eveniment masonic care s-a întâmplat vreodată în lume. A avut loc la București în urma unor alegeri care au avut loc cu un an înainte. Am concurat cu Rusia. Votul marilor maeștri prezenți a fost în favoarea României", a mai zis Prof.univ. dr. Radu Bălănescu la interviurile DC News Live.

Răspunsul complet după minutul 9:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel