MEDIAFAX, insolvență. Cine are de recuperat bani de la Adrian Sârbu. ING, ANAF, dar și Orlando Nicoară

ING, ANAF, fostul director general Orlando Nicoară, dar și proprietarii clădirii în care își desfășoară activitatea compania lui Adrian Sârbu sunt principalii creditori ai Mediafax Group, într-o listă care cuprinde firme de distribuție și de servicii, potrivit paginademedia.ro.

Lista detaliată a creditorilor însumează peste 40 de milioane de euro și mai cuprinde companii de distribuție, firme de curierat, tipografii și agenții de publicitate.

Printre cei care au de recuperat sume consistente de la Mediafax Group, firmă acum în insolvență, sunt și cei de la Conde Nast, deținătorii licențelor pentru titlurile internaționale editate de Mediafax, dar și Biroul Român de Audit Transmedia.

Administratorul judiciar este KPMG Restructuring SPRL.

Citește și: Adrian Sărbu, avere: Fondatorul Pro TV, mai sărac cu peste 100 de milioane de euro



Principalii creditori ai Mediafax:
1. ING Bank – 15,6 milioane de euro. Credit. Contract de ipoteca mobiliara – conturi bancare asupra bunurilor mobile (marci, site-uri, domenii)
2. ANAF – 12,9 milioane de euro
3. RO Naturstein – 4,63 milioane de euro. Chirii, utilități, administrare și penalități compensatorii
4. Mediasat – 3,58 milioane euro. Prestari servicii internet, videoconferinta, colocare echipamente etc. Firma face parte din portofoliul de companii deținute de Adrian Sârbu.
5. Mediafax SA – 1,1 milioane de euro. Echipamente, servicii publicitate, monitorizare presa si penalitati de intarziere
6. Persona Human Resources – 478.000 de euro. Prin această firmă se plăteau drepturi de autor.
7. Les Publications Condenast – 304.000 euro. Licențe pentru titluri internaționale
8. Compania Națională Poșta Română – 292.000 de euro. Servicii prestate neachitate.
9. Retail Europe Consult – 162.000 de euro. Altă companie prin care se plăteau drepturile de autor.
10. Uzina de net Interactive – 160.000 de euro. Servicii de publicitate. Firma are în portofoliu mai multe site-uri, printre care urban.ro, care erau operate de Mediafax. Compania este deținută de Orlandă Nicoară, fostul director general al Mediafax.
11. Publione Media – 120.000 de euro. Servicii publicitate, web, tipar. Este compania pe care este editată revista The One.
12. System Plus – 112.000 de euro. Livrare de produse și penalități întârziere.
13. Advance Magazine Publishers INC – 89.000 de euro. Licențe pentru titlurile internaționale din portofoliu.
14. Soft News Net – 88.000 de euro. Servicii de publicitate. Compania deține site-ul softpedia, a cărui publicitate era administrată de Mediafax.
15. Orlando Nicoară – 82.000 de euro are de recuperat fostul director general de la Mediafax Group. Potrivit tabelului creditorilor, supa reprezintă „Sume avansate pentru crestere capital social, penalitati de intarziere si cval taxa de timbru".
16. Computer Games Online – 65.000 de euro. Servicii de publicitate. Compania este proprietarul site-ului competergames.ro, pentru care Mediafax se ocupa de publicitate.
17. BRAT – Biroul Român de Audit Trans Media – 61.000 de euro. Suma reprezintă servicii de măsurare a audienței și cotizația BRAT neachitate.
18. Agenția de publicitate Anunț de la A la Z. Figurează cu 46.000 de euro, contravaloarea cesiunii mărcii Anunț de la A la Z către Mediafax Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel