Gigi Becali, gest emoționant pentru o fetiță nevăzătoare. Mesajul lui Dan Negru

Ana Miruna, o fetița cu grave probleme de vedere, avea mare nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge în Belgia să se opereze. Gigi Becali nu a rămas indiferent în faţa suferinţei şi a promis că va suporta toate cheltuielile pentru ca micuța să poată într-o zi să-şi vadă mama.

După ce copila a fost diagnosticată cu dezlipire de retină, mama ei a umblat din casă în casă și din biserică în biserică și a strâns 10.000 de euro, sumă de care a avut nevoie pentru ca fetița să facă prima operație, în Belgia. Acum, Ana Miruna avea mare nevoie de o a doua operație în Belgia. Intervenţia costă aproape 10.000 de euro, bani pe care părinții ei nu aveau cum să-i strângă. Gigi Becali a sărit în ajutorul micuței și va suporta cheltuielile integral, pentru că Ana să poată fi operată în Belgia.

Dan Negru, într-un mesaj pe Facebook, a ținut să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru gestul pe care acesta urmează să-l facă.

"Ana are patru ani și s-a născut nevăzătoare. Operația care i-ar reda vederea costă zeci de mii de euro și este posibilă doar în Beligia. Mama Anei a luat la pas zeci de sate, de cătune, de biserici și a cerut fiecărui om pe care l-a întâlnit ajutor. Duminică, după slujbă, îi ruga pe cei veniți la biserică să-i ajute copilul. A strâns așa 10000 de euro. Singură, din poartă în poartă. Gigi Becali, auzindu-le povestea la Next Star, a dat restul banilor... Îi mulțumesc din nou, public. În fotografie se văd lacrimile mamei... Mama e prima întâlnire cu un înger...", a scris Dan Negru în dreptul fotografiei postate pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Reacția fanilor când l-au văzut pe Gigi Becali la meciul Steaua - Petrolul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel