Urmărește emisiunea live


Fiul lui Radu Mazăre, după vizita în arest la tatăl său: Îi lipsesc soarele şi sportul

Răducu Mazăre, fiul primarului suspendat al Constanţei, Radu Mazăre, și-a vizitat, miercuri, tatăl în Arestul Poliţiei Capitalei, iar la ieșire le-a povestit jurnaliștilor ce îi lipsește acestuia cel mai mult de când se află după gratii.

Radu Mazăre, aflat în Arestul Poliţiei Capitalei, a fost vizitat de fiul său, Răducu Mazăre care i-a adus alimente sănătoase, cărți, dar și haine pentru a avea de schimb atunci când va merge la instanța supremă, întrucât primarul suspendat al Constanței speră că va ieși din arest când se va judeca prelungirea arestului preventiv. 

"Se bucura că a văzut soarele. Îi lipsesc soarele şi sportul. Stătea la geam în cameră, cu faţa la soare. În rest, ce să facă, bine", a afirmat Răducu Mazăre, după ce şi-a vizitat tatăl în arest. El a spus că acesta a împărţit celula cu încă şapte persoane, dar între timp una dintre ele a plecat. 

Întrebat dacă tatăl său va face contestaţie la măsura arestării preventive, Răducu Mazăre a spus că deocamdată nu, până când procurorii nu vin cu propunerea de prelungire a măsurii, el precizând că dosarul nu a plecat încă de la instanţa supremă și nici motivarea deciziei nu a fost comunicată de magistraţi.

Totodată, întrebat și dacă Radu Mazăre s-a plâns în mod deosebit de ceva, Răducu Mazăre a afirmat că s-a plâns de toată situaţia prin care trece, apreciind că "totul este o bătaie de joc şi, probabil, o loterie" şi s-a arătat nemulţumit de faptul că nici după două săptămâni judecătorul nu a motivat decizia de arestare.

De asemenea, Răducu Mazăre a povestit și faptul că tatăl său citește cu o lampă de miner pe cap, întrucât lumina de care dispune în celulă este insuficientă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel