Eli Roman, anunț după "căderea" din live-ul de la Realitatea TV

Eli Roman nu va mai apărea la Realitatea TV până după Paște. 

Contactată de DC News, jurnalista Eli Roman ne-a spus cum se mai simte după ce a explicat "motivul căderii" din live-ul de joi după-amiază de la Realitatea TV.

Din cauza unei hematom care i-ar putea pune sarcina în pericol, ziarista a transmis că medicul i-a recomandat să stea în continuare acasă până după Paște.

"La recomandarea medicului voi rămâne în continuare acasă până după Paște. În urma incidentului de săptămâna trecută mi-a apărut un hematom care pune în pericol sarcina și pe care îl avem sub supraveghere atentă până se resoarbe", a spus Eli Roman.

Eli Roman, însărcinată în câteva săptămâni

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Eli Roman a anunțat că este însărcinată în cinci săptămâni, iar motivul problemelor ei a fost "o cădere de glicemie", care i-a provocat "o încleștare a gurii".

"Îi anunț pe toți colegii mei inclusiv pe cei care s-au repezit ca niște ulii să mă persifleze că sunt însărcinată în cinci săptămâni. Motivul căderii mele din live-ul de ieri după amiază de la Realitatea Tv a fost o cădere de glicemie care mi-a cauzat o încleștare a gurii, nemaiputând să vorbesc. Data viitoare, mai puneți și o întrebare! Jurnaliștilor profesioniști.

Tocmai din cauza acelei crize traversez o perioadă critică care îmi pune în pericol sarcina motiv pentru care stau la pat până săptămâna viitoare", scria vinerea trecută Eli Roman pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, în postarea în care l-a amintit și pe partenerul ei de viață, jurnalistul Stelian Negrea.

Asociația Mame pentru Mame alături de Eli Roman

Asociația Mame pentru Mame este alături de jurnalista Realitatea TV în aceste momente mai grele pentru viitoare mămică.

"Asociația Mame pentru Mame își declară public indignarea față de atacurile la persoană josnice la care a fost supusă jurnalista Eli Român în decursul zilelor trecute după ce, în timpul unui direct, i s-a făcut rău din cauza sarcinii, pierzându-și coerența discursului. (...) Asociația Mame pentru Mame dorește să o felicite pe Dna. Eli Român și pe partenerul său pentru calitatea de viitori părinți și să le ureze o sarcină ușoară, cu speranța că nu se vor lasă afectați de lipsă de omenie, bună-creștere și minima empatie profesională a unora dintre colegii lor", a transmis Ana Măiță, Președinte Asociația Mame pentru Mame.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel