Accident grav în București, soldat cu doi morți

Două persoane au murit și trei au fost rănite într-un accident care a avut loc duminică seară pe șoseaua Chitilei, în care au fost implicate trei autoturisme, anunță Brigada Rutieră.

Un autoturism înmatriculat în Italia care se deplasa dinspre Chitila spre București, posibil din cauza neadaptării vitezei legale, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat pe contrasens, după ce în prealabil ar fi acroșat capătul refugiului pentru pietoni din stația de tramvai, și a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar, în paralel, pe cele două benzi pe sens.

Au murit două persoane, conducătorul auto vinovat a fost rănit grav, un minor rănit ușor, transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar o altă persoană a refuzat transportul la spital.

Pentru cele două victime decedate se fac cercetări pentru a se stabili locul în care se aflau, pasageri în acele mașini sau pietoni. La momentul sosirii echipajelor de poliție, cele două persoane erau decedate.

În zonă, tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri, iar sensul spre Chitila a fost deviat. Polițiștii dirijează circulația spre București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel