Valeriu Pricină, cuvinte emoționante despre Mihail Popescu: Acum trei săptămâni mi-a spus că îi este rău. Era afectat de sentință. Vezi când va avea loc înmormântarea

mihail_popescu
mihail_popescu

Valeriu Pricină a avut doar cuvinte de laudă despre Mihail Popescu, fostul șef al SMG, care a murit, joi.

Valeriu Pricină, vicepreședintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a declarat pentru DeCe News că Mihail Popescu a fost ”un adevărat camarad” și că nu a putut dormi toată noaptea după ce a aflat tragica veste.

”Nu am dormit toată noaptea. El era foarte afectat de problemele juridice (Mihail Popescu a fost condamnat la 4 ani cu suspendare, în iunie 2012 - n.r). A fost un militar adevărat. Cunoștea armata română ca pe propriile buzunare. A fost dedicat meseriei și un foarte bun camard. Nu există om care să zică, domle' m-am dus la Mihail Popescu cu o problemă și nu s-a rezolvat. E o pierdere. Nu știu ce se întâmplă, dar văd că toți șefii de Stat Major pe care i-am avut după decembrie 1989...toți au probleme juridice, toți au fost condamnați”, a spus Pricină.

”Vor fi foarte mulți la înmormântarea sa. Era un om curajos, se implica. De regulă după ce ai îndeplinit o funcție atât de mare, devii mai reticent. El a fost foarte implicat și a venit alături de camarzi, a acuzat ce era de acuzat și, probabil, că după aceea s-a produs și treaba cu sentința. Era un om de 65 de ani, nu era de moarte acum”, a continuat el.

”Ne-am întâlnit în urmă cu trei săptămâni. Și mi-a spus: 'Mă simt rău. Nu aveți idee cât de rău mi-au făcut toate nenorocirile astea. Nu te ascultă nimeni, domle'. Era foarte afectat. El mergea pe ideea că totul se resfrânge asupra armatei. Suferea”, a încheiat Valeriu Pricină.

Înmormântarea Generalului Mihail Popescu va avea loc, duminică, după ora 14, la cimitirul Ghencea Militar. Sâmbătă, trupul său va fi depus la Cercul Militar Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel