Tratat ca un escroc de bancă, după ce și-a găsit cutia de valori goală

După ce și-a găsit cutia de valori goală, un păgubit a fost tratat ca un infractor de către directoarea băncii. "Am căzut în genunchi, mi-au dat lacrimile și mi-a curs sânge din nas când mi-am văzut cutia goală", povestește Nicolae Cantemir, unul dintre mulții păgubiți prin metoda cutiilor de valori din bănci.

"Pe data de 4 iulie, m-am dus la sucursala Prahova a Raiffeisen Bank, ca să pot să îmi iau o sumă de bani din cutia de valori. A venit doamna de acolo, mi-a deschis ușa, am intrat înăuntru, a deschis cutia, am deschis și eu și când m-am aplecat, în cutie nu mai era nimic. Mi-au furat absolut tot", a spus păgubitul marți, în emisiunea "Ediție de seară", de la România Tv.

Averea dispărută

Întrebat de moderatoarea Laura Chiriac ce avea în cutie, acesta a răspuns:

"În cutie am avut suma de 62.000 de euro, suma de 78.800 de dolari, 30.000 de lei, două ceasuri Rolex, două ceasuri Chopard cu pietre de diamant și trei seturi de pietre de la Chopard, cu aur alb și diamant, pe care le-am cumpărat după ce am vândut o locuință și niște terenuri, moștenire de la mama mea".

"Vi s-a dat opțiunea la bancă se declarați bunurile pe care le depozitați în cutia de valori?", a intervenit Tudor Barbu.

"Nu mi s-a dat. Eu nu aveam nimic de ferit și nu am nimic de ferit. Altfel, eu dacă voiam să le țin acasă, le țineam acasă, pitite", a răspun păgubitul.

Tratat ca un escroc

"Care a fost prima reacție a dvs la momentul în care ați constatat dispariția bunurilor și a banilor și care a fost reacția funcționarilor bancari?", a întrebat moderatorul Victor Ciutacu.

"Eu am intrat, am văzut că nu mai sunt banii și am picat în genunchi. Se poate vedea pe camere. Mi-a curs sânge din nas și am picat în genunchi. Nu mai puteam să mă mai scol. Mi-au dat lacrimile și le-am zis să cheme poliția, că mi-au furat banii. A venit o doamnă directoare, dna Albu, și a spus: «Dați escrocul ăsta afară de aici!». A dat telefon la poliție, la 112, și au venit polițiștii să mă ia pe mine, că ea a dat telefon și a spus: «Veniți că face unul scandal în bancă». Au venit băieții de la pază de acolo, au văzut că sunt jos și că nu fac nimic și nu mi-au făcut nimic. A venit un domn' polițist și a zis să merg la secție. Nu am vrut să merg. Am sunat eu la procuratură și atunci domnii procurori au început ancheta", a mai declarat Nicolae Cantemir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel