Johnny Depp a depus mărturie împotriva fostei sale soții

În cadrul procesului de defăimare, Johnny Depp a luat cuvântul în fața instanței și a depus mărturie împotriva fostei sale soții. 

Actorul Johnny Depp a depus mărturie în dosarul său de defăimare împotriva fostei sale soții. Amber Heard.

„Scopul meu este adevărul”, a spus Depp la începutul declarațiilor sale.

Depp, cunoscut pentru rolul său în franciza ”Pirații din Caraibe”, a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari în cadrul unui tribunal din Fairfax County, Virginia, pentru un editorial de opinie din 2018, publicat în Washington Post, în care ea a scris despre experiența ei cu abuzul domestic.

Depp și judecătorul - opinii diferite

Articolul a fost publicat la aproximativ doi ani după ce Heard a susținut că Depp i-a învinețit fața și i-a aruncat un telefon prin casa lor din Los Angeles. Depp a negat acuzația și nu a fost cercetat/ 

Actorul nu a fost menționat după nume în articolul lui Heard. Totuși, Depp susține că articolul i-a provocat pierderi financiare, inclusiv a fost concediat din viitoarele filme „Piratii din Caraibe”, după ce a condus franciza timp de 15 ani.

În timpul procesului, Depp a spus că afirmațiile tabloidului conform cărora ar fi fost violent față de Heard sunt ”complet neadevărate”. Judecătorul Andrew Nicol a spus în hotărârea sa că afirmațiile ziarului s-au dovedit a fi „în mod substanțial adevărate”.

Heard i-a secerat degetul lui Depp

Fosta asistentă privată a lui Johnny Depp, Debbie Lloyd, a depus mărturie printr-o depoziție înregistrată. Ea susține că nu a asistat niciodată la scene de violență domestică din partea lui Depp sau Heard. Când Lloyd a început să lucreze pentru Depp, știa că acesta avea o relație cu Heard, dar nu-și amintește prima dată când a întâlnit-o pe Heard, scrie Sky News. 

Asistenta Debbie Lloyd a afirmat că ”nu l-am văzut niciodată pe domnul Depp luând cocaină”. Asistenta a adăugat că nu i-a făcut un test antidrog.

Lloyd spune că l-a însoțit pe Depp în Australia pentru filmările peliculei Pirații din Caraibe 5, în martie 2015. Ea spune că au fost însoțiți de medicul Kipper. 

Lloyd își amintește că Depp avea pământ și murdărie pe mâini în acel moment, dar nu își amintește să fi văzut bucăți de sticlă întinse prin casă. Ea spune că l-a însoțit apoi pe Depp la spital împreună cu doctorul Kipper, cu ei venind și asistentul lui Depp și unul dintre agenții săi de securitate. Citește mai multe AICI: Procesul Depp-Heard. Administratorul proprietății din Austalia a fost cel care a găsit degetul secerat al actorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel