Procesul Depp-Heard. Administratorul proprietății din Austalia a fost cel care a găsit degetul secerat al actorului

În procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard, asistenta personală a actorului a oferit mai multe detalii despre momentul în care actorul și-a pierdut un deget. 

Fosta asistentă privată a lui Johnny Depp, Debbie Lloyd, a depus mărturie printr-o depoziție înregistrată. Ea susține că nu a asistat niciodată la scene de violență domestică din partea lui Depp sau Heard. Când Lloyd a început să lucreze pentru Depp, știa că acesta avea o relație cu Heard, dar nu-și amintește prima dată când a întâlnit-o pe Heard, scrie Sky News

Asistenta Debbie Lloyd a afirmat că ”nu l-am văzut niciodată pe domnul Depp luând cocaină”. Asistenta a adăugat că nu i-a făcut un test antidrog.

Lloyd spune că l-a însoțit pe Depp în Australia pentru filmările peliculei Pirații din Caraibe 5, în martie 2015. Ea spune că au fost însoțiți de medicul Kipper. 

A căutat degetul secerat al actorului

În notele scrise de Dr. Kipper la acea vreme, acesta o descrie pe Lloyd ca fiind ”epuizată” și, de asemenea, face referire la faptul că Depp a petrecut timp cu Marilyn Manson în Australia.

Depoziția martorei s-a orientat apoi spre starea casei lui Depp în timpul petrecut în Australia și s-a concentrat pe momentul unui presupus incident din timpul șederii. Lloyd descrie casa lui Depp drept ”murdară” cu ”pereți mâzgăliți”.

”Îmi amintesc că i-am căutat degetul la parter”, a aspus asistenta Lloyd. 

Ea spune că zona în care căuta avea o masă de biliard, fiind o sală de divertisment. Ea spune că nu a găsit degetul lui Depp, dar un bărbat pe nume Ben, administratorul casei, l-a găsit. 

Nu știe exact cum și-a pierdut Johnny Depp un deget

Lloyd își amintește că Depp avea pământ și murdărie pe mâini în acel moment, dar nu își amintește să fi văzut bucăți de sticlă întinse prin casă. Ea spune că l-a însoțit apoi pe Depp la spital împreună cu doctorul Kipper, cu ei venind și asistentul lui Depp și unul dintre agenții săi de securitate.

Lloyd spune că nu l-a întrebat direct pe Depp cum s-a rănit la deget, dar a auzit ”povesti diferite” despre cum s-a îmtâmplat. Una dintre variante susține că Depp și-a trântit mâna de telefon și o alta că Amber Heard l-a atacat cu o sticlă de vodka. Întrebată când a auzit aceste lucruri sau de la cine, Loyd a spus că nu-și amintește.

Te-ar mai putea interesa și: Mariajul Depp-Heard s-a terminat într-un ”abuz reciproc”. Opinia terapeutului de cuplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel