Șapte sfaturi pentru a ține hoții departe de căminul tău

Casa ta este spațiul tău de liniște și de relaxare. Aici te simți cel mai în siguranță. Însă unii oameni au convingerea că ceea ce îți aparține ție trebuie să fie și al lor. Vezi mai jos o listă de 7 sfaturi simple pentru a-ți păstra familia și bunurile materiale în siguranță.

Sfatul 1

Asigurați-vă că ușile exterioare sunt solide, din metal sau lemn. Folosiți mai multe tipuri de încuietori pentru a vă asigura că veți pune în dificultate posibilii infractori.

Sfatul 2

Aveți grijă ca toate ferestrele ușor accesibile să fie prevăzute cu grilaje sau cu mecanisme de blocare. Nu uitați și de ferestrele care par inaccesibile.

Sfatul 3

Luați în calcul verificarea grilajelor și gardurilor contra infractorilor, încât să fie în stare impecabilă. Trecerea timpului și rugina le pot slăbi, făcându-le vulnerabile în fața unei lovituri puternice.

Sfatul 4

Apelați la vecini, rude sau prieteni pentru verificarea periodică a casei când sunteți plecat din localitate. Asigurați-vă că persoanele cărora le-ați încredințat casa sunt de încredere și nu vor comunica planurile dumneavoastră altor persoane.

Sfatul 5

Încercați pe cât posibil să nu atrageți atenția asupra noilor achiziții pe care le-ați făcut prin depozitarea sau plasarea ambalajelor în fața casei. Infractorii pot fi tentați de ambalajele bunurilor valoroase (electrocasnice mici și mari) pe care le pot găsi lângă tomberoanele din fața casei.

Sfatul 6

Folosiți, când lipsiți de acasă, cronometre pentru sursele de lumină din casă și pentru televizor sau radio. Setând ca acestea să pornească dimineața și să se stingă seara, la ora normală de culcare, veți sugera posibililor infractori ca locuința dumneavoastră nu este părăsită.

Sfatul 7

Îngrijiți tufișurile și vegetația din jurul casei sau, dacă stați la apartament, tundeți copacii din fața blocului. O proprietate neîngrijită oferă infractorilor posibilitatea de a se face nevăzuți. Pentru un grad sporit de siguranță apelați la o echipă de profesioniști în securitate. G4S România este soluția pe care o cauți pentru a scăpa de griji și pentru a-ți proteja familia, casa și bunurile de valoare. Pentru mai multe informații și ajutor profesionist vizitați-ne la adresa: www.serviciig4s.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel