Anunțul bombă a lui Radu Tudor!

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor anunță pe blogul său că România ar putea prelua 1700 de imigranți din Africa și Siria.

Miniştrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, în cadrul unei reuniuni la Bruxelles, să înceapă în octombrie mutarea a peste 32.000 de imigranţi extracomunitari din Grecia şi Italia în alte ţări europene, cu mult sub ţinta de 40.000 propusă de Comisia Europeană, relatează Mediafax, citand BBC. Transferul celorlalţi imigranţi ar urma să fie decis până la sfârşitul anului, potrivit unor oficiali.

”Potrivit unor surse din sistemul de securitate națională, România ar putea prelua o cotă de aproximativ 1700 de imigranți. Acesti pot fi cazați în cinci centre regionale aflate pe teritoriul României, pentru o perioadă maximă de doi ani.

Cifra de 1700 a fost angajată de România în urma discuției cu liderii europeni. Nu este însă foarte sigur ca toți cei 1700 imigranți vor veni în România pentru că ei au posibilitatea de a opta între centrele de cazare din diferitele țări UE. E posibil ca cei mai mulți să mearga în țările cu economii ceva mai puternice, unde facilitațile și nivelul de trai ar putea fi mai bune„, scrie radu tudor pe blogul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel