Mirel Palada trece la PRU, în tabăra lui Bogdan Diaconu

Sociologul Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, a decis să treacă la Partiudul România Unbită, partid al cărui președinte este deputatul Bogdan Diaconu. Anunțul a fost făcut de Palada pe pagina sa de Facebook. 

"Cu bucurie vă anunț că, începînd de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită.", a scris Mirel Palada  pe facebook

Sînt mîndru că sînt român. Sînt onorat că îmi pot pune experiența profesională la dispoziția unui partid tînăr, de viitor.

Îmi doresc o Românie puternică, sprijinită de capital românesc puternic. Cred cu tărie în soarta europeană a României, dar îmi doresc ca asta să nu ducă la o nivelare culturală care să ne șteargă specificul limbii și istoriei și obiceiurilor.

[citeste si]

Și mai ales și mai ales, într-o Europă puternică, îmi doresc ca România să fie apărată de tendințele neo-colonialiste mascate în ideologie neo-liberală.

Cred cu tărie că e vremea ca în politica românească să existe un curent naționalist sănătos, decent, nu isteric, nu izolaționist, ci de echilibru valoric, la fel cum și alte partide își poartă cu mîndrie sintagma de "Național" în denumire.
Să fie într-un ceas bun!

PS: În bună tradiție instituțională legitimată de însuși Președintele României, Klaus Johannis, permiteți-mi ca, după iureșul provocat de acest anunț, de sîmbătă încolo să îmi încep activitatea cu o scurtă vacanță de recuperare. Cum ar zice sindicaliștii din anii 80: am biletele deja cumpărate prin ONT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel